5 frizura sa satenskom trakom koje možete napraviti za 5 minuta

KOSA
26.4.2020.

Uz pomoć jedne satenske trake možete napraviti mnogo jednostavnih, ali stylish frizura uz koje ćete izgledati profinjeno, a koje će uz to biti praktične i neće vas ometati u vašoj svakodnevnoj rutini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će moderna i simpatična zamjena za vašu gumicu za kosu, a iz dana u dan ćete ju koristiti za kreiranje jednostavnih, opuštenih, no, elegantnih frizura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je ta koja će u potpunosti transformirati klasičan rep ili pletenicu, ali i postati neodoljiva pratnja opuštenim pundžama ili pletenici sa strane. 
Inspiraciju za korištenje satenske trake u našoj hairstyle rutini smo pronašli na modnom i beauty blogu Alex Gaboury čije će vam frizure sa vrpcom pokazati koliko ovaj maleni detalj može napraviti veliku promjenu i uz tek par poteza, kosi dati uglađenu notu.

Kako i vi uz pomoć jedne satenske vrpce koju imate doma možete transformirati svoje frizure, otkrijte kroz savjete i fotografije u nastavku.

POLUPODIGNUTA KOSA

Bilo da se upravo igrate sa mališanima, čitate ili jednostavno želite skloniti kosu s lica, ova frizura je stylish i praktičan odabir.

NISKI REP SA ZAPLETOM

Kako biste stilizirali rep kao na fotografiji ispod – svežite rep. Malo iznad mjesta gdje je gumica za kosu, prstom napravite rupicu te provucite kosu kroz tu rupicu. Na kraju, frizuru upotpunite omiljenom vrpcom na mjestu gdje se nalazi vaša gumica za kosu. 

NISKA PUNDŽA

Kosu prvo trebate splesti u pletenicu zajedno sa vrpcom i nakon toga svezati nisku pundžu. 

NISKI REP

Vrcu možete koristiti i kako biste sklonili kosu sa lica te svezali ležerni niski rep. Ukoliko je vaša kosa gusta i ne mislite da je jedna vrpca dovoljno snažna, prvo kosu zavežite elastičnom gumicom, a zatim dodajte vrpcu.

VRPCA/TRAKA

Vašu messy pundžu ili rep možete upotpuniti tako što ćete vrpcu pretvoriti u svojevrsnu traku za kosu. Nakon što svežete pundžu, vašu vrpcu zavežite oko glave tako da krajeve vrpce zavežete oko pundže, baš kao na fotografiji ispod. Na ovaj način ćete moći uhvatiti vrpcom kratke pramenove kose sprijeda i skloniti ih s lica te ujedno imati i neodoljivu i chic frizuru. 

KOSA , 26.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

alexgaboury.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno