4 trika za uspješnu organizaciju radnog tjedna uz pomoć planera

POSAO & ŽIVOT
13.1.2020.

Iako vam se čini kako vaši dani nekada nemaju dovoljno sati kako biste uspjeli obaviti sve stvari koje ste zamislili, sjajne vijesti stižu iz CHICovnik tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za uspješno isplaniran tjedan prepun ispunjenih ciljeva, dobrih prezentacija, sjajnih sastanaka i vremena kvalitetno provedenog uz stvari koje najviše volite potreban je plan, produktivnost i jedan CHIC planer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto planer? Zato što vaš dan ima previše malenih i velikih zadataka koji se nužno ne vežu samo za vaš posao, nego i za obveze doma, s prijateljima, za hobije i brojne druge sfere u vašem životu.

Foto: Džejna Radmilović

Pa će tako jedan CHICovnik planer umjesto post it papirića i hrpu bilježnica imati mjesto za organizaciju obveza, kao i za vaš plan obroka, raspored treninga vašeg djeteta, spa poslijepodne, rad na velikom projektu na poslu i vikend čišćenje doma. Pored toga, planer je svojevrsni motivator koji će vas sa svakom prekriženom obvezom i citatom dodatno potaknuti da uistinu pomjerate granice produktivnosti i još više pokažete karakter superžene koja stvarno stiže sve.

Za savjete kako uz pomoć četiri rubrike u CHICovniku isplanirati odličan tjedan, još bolji mjesec i nezaboravnu godinu, prelistajte dalje.

DNEVNI PLANER

CHICovnik 2020. i ove godine krije dnevni planer za svaki dan u godini gdje je svaki dan raspoređen po satnicama od 8:00 ujutro do 20:00 navečer što ostavlja prostor za planiranje svih vaših događaja i aktivnosti kroz dan poput odlaska po vašeg sina u vrtić, sastanaka, dogovora s vašim najdražima ili posjeta festivalima, govornicama i prezentacijama.

Foto: Džejna Radmilović

Za svaki tjedan u mjesecu u Dnevnom planeru imate izdvojen Notes i Top 3 sekciju koji su idealni za široko vizualiziranje svih vaših tjednih planova. Ako naredni tjedan znači užurban ritam na vašem poslu, u sekciji Top 3 možete rasporediti tri stvari koje će vam pomoći da se u potpunosti fokusirate na poslovne obveze, a ako vaš tjedan planira biti rezerviran više za neke privatne obveze kao što su putovanje, blagdani ili pak selidba, vaše 3 glavne obveze mogu biti posvećene upravo tom planu. Notes je tu kako bi vas podsjetio na glavne stvari koje trebate završiti, početi ili odraditi za vrijeme tjedna koji je pred vama. 

Foto: Džejna Radmilović

Ispod svakog dana u CHICovnik Dnevnom planeru imate maleni rozi kvadratić koji će biti glavni saveznik svih koji su si u Novoj godini obećali neke nove navike i rezolucije koje će im uljepšati svakodnevicu. Jer upravo u ovoj mini rubrici možete zapisivati i pratiti svoj napredak s novom navikom koju želite uvesti. Pa tako, ako ste se odlučili naučiti novi jezik, u rozoj rubrici možete pisati: 'Učenje jezika – 2h', i vjerujte nam, ovakvo bilježenje vašeg progresa imat će ogroman utjecaj na vašu motivaciju i želju za učenjem. 

TO DO (and NOT TO-DO) list

Za sve vaše obveze u mjesecu CHICovnik je kreirao i rubriku TO DO (and NOT TO-DO) listu koja će na jednom mjestu svakog dana u tjednu čuvati sve vaše poslovne i privatne obveze. Preglednim rasporedom, krugovima koji sistematski odjeljuju vaše obveze u redovima i simpatičnim dizajnom, ovu TO-DO listu ćete ispunjavati s osmijehom na licu. Još više kada te iste obveze odradite i precrtate. Zar to nije idealan boost da uspješno odradite sve svoje zadatke?

BILJEŠKE

Osim što će vas osvojiti neodoljivim inspirativnim citatima, rubrika Bilješke u CHICovniku bit će vaš glavni asistent na svim sastancima, predavanjima, putovanjima i dugim vožnjama kada niste sigurni što raditi. S nešto više od 100 stranica, ova rubrika idealan je prostor za bilježenje bitnih stvari na koje ćete se kasnije htjeti podsjetiti, a mogu ujedno biti mjesto i za vaše recepte, dnevnik ili pak notes za vježbe na fakultetu. 

FINANCIJSKI PLANER

Pregled financija također je jedna od rubrika koje ćete pronaći u CHICovniku. Ona će vam dati jasan pismeni uvid u sve načine na koje trošite vaš novac i pomoći vam da upravljate svojim budžetom. Osim toga, možete planirati vašu ušteđevinu, uplate i isplate i sve to na mjesečnoj razini. 

Još kad znamo da planer dolazi uz ovako neodoljive stickere koji unose zabavu u ispunjavanje CHICovnika, planiranje dobiva sasvim novu razinu.

Foto: Džejna Radmilović

CHICovnik potražite u odabranim Bingo trgovinama čije adrese donosimo OVDJE.

***
Naslovna fotografija: @boksic_marija

POSAO & ŽIVOT , 13.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

chicovnik.com, Džejna Radimilović

Podijeli:

Posljednje objavljeno