4 super efikasne ideje kako skladištiti omiljeni modni dodatak - torbe

INTERIJERI
5.11.2020.

Ako vaše torbice obično završe na vašem stolu ili u hodniku, možda je vrijeme da pronađete novi način za njihovo održavanje. Bez obzira radi li se o jednoj torbici ili stotinu, ako ih znate pravilno organizirati, produžit ćete im vrijeme trajanja i dugoročno uštedjeti novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, ideje za pohranu torbica postaju kreativnije, a postoje razni načini kako se pobrinuti za svoje omiljene modne dodatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istražili smo najbolje savjete koje dijelimo sa vama u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Blakey (@breathing.room.organization) on

KAKO MOGU ZAŠTITITI TORBICE DOK SU SPREMLJENE?

Ovisno o tome odlučite li svoje torbice čuvati na sigurnom, ušuškati ili staviti na vidno mjesto, na raspolaganju vam je nekoliko mogućnosti da ih zaštitite. Za torbice koje se čuvaju u košarama ili spremnicima, vrećice za prašinu dobar su način za zaštitu od prašine i štetnika. Torbice na policama ili obješene u ormarima trebale bi se redovnije obrisati. No, bez obzira na to kako ih spremate, također je važno pronaći način za održavanje oblika torbica. Trebat će vam nešto za punjenje unutar njezine unutrašnjosti kako se materijal ne bi naborao. Postavljanje posebnih umetaka, jastučića ili čak presavijeni ručnik može spriječiti da vaše torbice izgube svoj oblik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Jones Hatcher (@ashleyjoneshatcher) on

Foto: @thego2girlsla

TORBE KOJE NOSITE SVAKI DAN OKAČITE NA LAKO DOSTUPNO MJESTO

Većina dama ima nekoliko torbi koje su u opticaju svakodnevno. Upravo ove torbe stručnjaci za organizaciju savjetuju da stavite na lako dostupno područje (na vješalice pored kaputa, u ormaru predsoblja, pokraj ulaznih vrata...), ali nemojte ovaj način pohrane koristiti za sve svoje tote i torbe za ramena jer nakon nekog vremena mogu izgubiti svoj oblik ukoliko se ne koriste. Zidne kuke dobro funkcioniraju ako imate mjesta za njih. Postavite ih u visini ramena radi lakšeg pristupa. Ako nemate prostora u svojoj spavaćoj sobi, razmislite o ulaganju u komad koji biste rado pokazali i postavili u hodnik. Također, možete pokušati sa pojedinačnim kukama na zidu i čak biti kreativni postavljanjem i razmakom kako biste izradili svojevrstan umjetnički rad.

SPREMITE SEZONSKE TORBE

Za sezonske torbice (poput torbe za plažu) upotreba zatvorenih spremnika koji će ih štititi je odlično rješenje.

AKO IMATE PROSTORA, RASPOREDITE TORBE

Ako imate viška prostora, prihvatite ideju da svakoj torbici date malo dodatnog prostora. Jedna od najčešćih pogrešaka u organizaciji je pretrpavanje police sa više torba, čak i skupe investicijske modele. Materijali poput kože mogu prilično lako razviti pregibe i čudne nabore, stoga je važno dobro se brinuti o njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Jones Hatcher (@ashleyjoneshatcher) on

***

Naslovna fotografija: @wellesleyandking
Tekst: BONJOUR.ba

INTERIJERI , 5.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@wellesleyandking

Podijeli:

Posljednje objavljeno