4 must have tipa torbi za svaki lifestyle. Ovo su naši favoriti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 must have tipa torbi za svaki lifestyle. Ovo su naši favoriti.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
16.11.2023.

U svijetu mode i modnih dodataka, svakako se ističe ljubav prema torbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Komad koji nije samo usputni dodatak, nego tihi narator osobnog stila. Njihova moć prelazi običnu funkcionalnost te svojim oblikom, teksturom i bojama, pomažu da izrazite svoju individualnost. Bilo da želite podijeliti priču o sofisticiranosti, zaigranom karakteru ili o svojoj odvažnosti, ona će vas vjerno pratiti kroz vaše modno izražavanje iz dana u dan.

 Kako to nije samo dodatak u kojem ćete ponijeti stvari, nego i svoj identitet te će pričati o vašem senzibilitetu prije nego vi počnete govoriti, važno je da pronađete onu koja se savršeno spaja s vašim karakterom. Iako, u mnoštvu različitih modela koji nas okružuju, ponekada je teško shopping svesti na jednu torbu, a istovremeno je nemoguće u garderobu dodati baš svaku novu koja nam se svidi.

Stoga, danas izdvajamo 4 must have modela u svakom ormaru, a uz to donosimo i naše favorite iz high street ponude.


Tote torbe

Tote torbe su spoj stila i funkcionalnosti što ih čini idealnim suputnikom u dnevnim obavezama. Od fakulteta, posla i obavljanja zadataka po gradu, ona će s lakoćom ispratiti sve i u svojoj prostranoj unutrašnjosti ponijeti knjige, grickalice, vodu… svaki detalj koji je neophodan za još jedan užurbani dan.

Ove torbe dolaze u raznim veličinama, oblicima i materijalima, ali se svaka od njih ističe prostranom unutrašnjosti, a pri tome garantira effortless look.

 Evo gdje kupiti
Cross – body bag

Torbe srednje veličine s kratkim ručkama, kakve možemo prebaciti i preko tijela, idealan su pratilac svakodnevnim kombinacijama, bilo da su ležerne ili poslovne. Za one koji ne vole nepregledno dno torbe u kojemu se možemo izgubiti ponekada, ovo su torbe idealnih dimenzija. Mobitel, novčanik, makeup osnove i spremni ste za pokret.

 Evo gdje kupiti
Party torbice

Mini i neodoljive! Party torbice dolaze u toliko neobičnih i zabavnih oblika zbog čega nam lakše pada činjenica da u njih zapravo ništa ne stane. Ipak, kada vidite cirkone, mašnice, srca i metalik odsjaj ovakvih torbica, shvatit ćete da mobitel koji morate nositi u ruci i nije tako loš scenarij.

 Evo gdje kupiti 
Weekend torbe

Torbe veće i od kultnih tote stvorene su za kratka vikend putovanja. Ako se radi o planiranom putovanju ili onom spontanom gdje imate tek par minuta za pakiranje, ovo je tip torbe za koji ćete biti zahvalni što se našao pri ruci. Izaberite praktične modele s džepovima i izdržljivim materijalima koji će podnijeti česte letove, vožnje i mnoštvo stvari za koje smo sigurni da su neophodne na putovanjima, ali i onih par koje nosimo „za svaki slučaj“. U potrazi za idealnom, možete zaviriti i na muški odjel. 

 Evo gdje kupiti


 

* * *
Naslovna fotografija: @wefelicia

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno