Fashionable i na putovanjima? Itekako moguće, posebno uz ove chic putne torbe. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Fashionable i na putovanjima? Itekako moguće, posebno uz ove chic putne torbe.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
15.10.2023.

Osim mirisa jeseni u zraku, osjetimo i miris novih avantura i istraživanja novih lokacija preko vikenda, od kojih zasigurno svaka ima posebnu čar u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bilo da se radi o kratkom vikend putovanju ili onom dužem koje već neko vrijeme željno iščekujete, znamo da je na put nemoguće krenuti bez dobrih putnih torbi koje će pružiti privremeni dom vašim omiljenim odjevnim komadima, kozmetici i cipelama koje će upotpuniti svaki outfit.

 Ono što mi posebno volimo, jest mogućnost da i na putovanju imate jednako chic torbe koje se uklapaju u vašu modnu priču, a pri tome imaju sve pogodnosti poput mnoštva džepova i kompaktnog, ali modernog dizajna.

Osim torbi, mislili smo i na sitnice poput vrećice koja čuva svježinu hrane ili omota za vašu putovnicu. Tako će svaki vaš korak na putu biti jednako fashionable kao i kombinacije koje ste, sigurni smo, pripremili danima unaprijed.

Danas donosimo neodoljiv izbor iz high street ponude, od klasičnih i profinjenih crnih setova sa sofisticiranim zlatnim detaljima, preko romantičnih cvjetnih koje će i u jesen unijeti dašak proljeća, do onih kulerskih u boji konjaka koje krademo s muškog odjela. Da bi svaka od vas pronašla nešto sukladno svojoj estetici, tu je neodoljivih 13 modela koji će vas pratiti na idućoj avanturi.


Ovo su naši favoriti


* * *
Naslovna fotografija: @katieloxton

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno