4 modela torbi koja su neizostavan dio naše jesenske garderobe

HIGH STREET
22.10.2020.

Artikle koje svakodnevno nosimo i kojima povjeravamo sve naše najvažnije stvari su torbe koje su se ove jeseni istaknule kao jedan od ključnih elemenata svakog dobrog outfita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neodoljivi spoj modernog i klasičnog u svijetu torba vladat će i ove jeseni što su potvrdile revije poznatih brendova, ali i high street modeli koje ćemo viđati posvuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tee (@thatsotee) on

Jedna je stvar sigurna, životinjski uzorak ni ove godine ne izlazi iz trenda, posebice torbe sa 'croc' uzorkom. Tekstura koja imitira krokodilsku kožu donosi ne samo efektniji, već i luksuzniji izgled koji vole mnoge zaljubljenice u modu. Također, klasični model poput torbe sa ručkom odličan je primjer modnog dodatka koji će zaokružiti baš svaki outfit i zbog čega naše torbice ove jeseni nosit ćemo u rukama, a ne preko ramena. Jedan od imperativa ove sezone zasigurno će biti i torbe izrađene od krzna i mekane teksture koje će biti sjajan dodatak kolekciji torbica. 

Foto: @paulinakurka

Ovi modeli torbi su primjeri modnih dodataka uz čiju pomoć u trenu ćemo transformirati i najjednostavnije kombinacije, a pregršt neodoljivih modela već sada možete pronaći u kolekcijama poznatih high street brendova. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita.

TORBE SA RUČKOM

Stradivarius 29,95 KM

ZARA 39,95 KM

TORBE IZRAĐENE OD KRZNA

ZARA 69,95 KM

ZARA 59,95 KM

TORBE S ANIMAL PRINTOM

ZARA 59,95 KM

Bershka 29,95 KM

TORBE SA 'CROC' EFEKTOM

Stradivarius 49,95 KM

Bershka 25,95 KM

HIGH STREET , 22.10.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@prettylittlefawn

Podijeli:

Posljednje objavljeno