4 make-up trenda koji će obilježiti jesen - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 make-up trenda koji će obilježiti jesen

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
30.8.2013.

Upečatljive usne, punk i retro detalji   Iako nam se čini da smo još jučer slavili prvi dan ljeta i ležali tik uz morsku obalu, jesen nam se polako prišuljala. Baš kao i cijela modna industrija, s nestrpljenjem iščekujemo vidjeti što nam to novoga priprema nova sezona pred nama. Novi tjedni mode, nova izdanja magazina, street style fotografije, nove kombinacije i novi trendovi. Beauty stručnjaci su pred nas također stavili nove beauty izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utjecaj minulih doba ne jenjava ni ove sezone. Tamno ružičasti ruževi za usne jedan su od vodećih beauty trendova sezone. Tamni tonovi ruža idealno će se uklopiti u sve vaše jesenske kombinacije, dati im određenu dozu elegancije, a uz dugu izvučenu liniju ruža vas pretvoriti u retro damu. 

01


Modni svijet je ponovno u buntu! Još od izložbe u Met muzeju posvećene upravo eri punka i supkulturi koja se borila protiv pravila, modni svijet je odlučio popustiti kočnice i pustiti da karirane košulje svezane oko struka, predimenzionalni komadi i detalji poput lanaca, ziherica i lokota preuzmu glavnu ulogu. Make-up je također dobio svoju inekciju punka kroz upečatljive nijanse sjenila koje predlažu kozmetičke kuće i  mnoštvo crne boje na očima.

02 

Cara je vjerojatno glavna začetnica trenda odvažnih obrva.
Beauty industrija je odlučila odmaknuti se od pravila promičući i trend prirodnih obrva, koje su stilizirane tek toliko da izgledaju uredno. Time su damama itekako olakšali posao, ali i dali sasvim novi izgled ženskom licu.

03


I naposljetku, vizažisti ove zime predlažu da ne zaboravite na ljeto. Odu ljetnim danima dajte upečatljivim nijansama na vašem licu, od ruževa preko upečatljivih sjena pa sve do jarkih manikura...

04


Koji od ovih trendova ćete vi rado nositi?

D.P.
Foto: style.com, blogspot.com, tumbrl.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno