4 jednostavna savjeta kako radni dan završiti sa osmijehom na licu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 jednostavna savjeta kako radni dan završiti sa osmijehom na licu

Tekst:

Bonjour.ba

POSLOVNI SAVJETI
17.7.2017.

Svaki radni dan trebali biste završiti sa osmijehom na licu, ponosni na ono što ste danas napravili i bez osjećaja nervoze jer određeni broj obveza ipak niste stigli završiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putanja vaše karijere uvijek bi vas trebala činiti sretnima i inspirirati, a posao koji volite uz ova četiri savjeta neće ispaštati zbog par sati manje sna, obiteljskih obveza ili promjena koje su vam se dogodile na privatnom planu.


#Organizacija je ključ
Znamo da zvučimo poput pomalo dosadnog starijeg člana vaše obitelji s ponavljanjem ove rečenice, no, jednog dana kada iskreno i bezuvjetno prihvatite čari to do lista, shvatit ćete zašto je organizacija ključna za uspješnost, produktivnost i osjećaj zadovoljstva kroz dan. Naime, kad si zacrtate ciljeve koje trebate ostvariti taj dan i date si vremenski okvir za obavljanje svake od obveza, na kraju dana ćete biti sretni jer ste odradili predviđeno ili barem veći dio obveza.  

#Uživajte u svojoj večeri
Isplanirajte ju unaprijed. To će vas motivirati tijekom radnog dana da date sve od sebe, kako biste uistinu navečer uživali u predviđenim aktivnostima i punjenju baterija u miru doma ili kroz druženje s dragim ljudima.

 

posao

 


#Dajte kompliment ostalima za dobro obavljen posao
Kompliment za dobro obavljen posao nekome će uljepšati dan, a vi ćete napustiti ured znajući da ste nekome nacrtali osmijeh na lice.

#Uvijek pospremite vaš ured
Neuredan stol činit će vas nervoznim bez obzira na broj obveza koje imate. Svaki dan izdvojite 5 minuta vremena na kraju radnog dana kako biste posložili spise, bacili smeće i ukoliko to vrijeme dozvoljava, napisali to do listu za sutra. 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno