4 beauty navike koje biste trebali razviti do tridesete - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 beauty navike koje biste trebali razviti do tridesete

Tekst:

Bonjour.ba

ZDRAVLJE I NJEGA
3.4.2019.

Jedan od najvažnijih faktora za lijepu i zdravu kožu upravo je njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak ni makeup ne može izgledati lijepo ako njezi kože ne posvetimo dovoljno pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od malih nogu smo uz naše mame naučile par beauty lekcija, dok su dvadesete donijele mnoštvo praktičnih savjeta o važnosti sna, SPF zaštite, zdrave prehrane i pridržavanju pravila da nikada, pa ni tada, ne idete spavati sa šminkom. Začepljenje pora, starenje kože i razvoj bakterija na licu upravo su neki od negativnih efekata koji se javljaju na koži lica zbog nepodobne kože. Upravo zbog toga smo pobrojali još par lekcija uz koje će vaša koža ostati mladolika i zdrava.  

BIRAJTE MAKEUP PROIZVODE OBOGAĆENE HIDRATANTNIM I NJEGUJUĆIM SVOJSTVIMA

Koristite makeup proizvode koji odgovaraju tipu vaše kože, ali i odgovarajuću SPF zaštitu, posebice makeup koji koristite na dnevnoj razini. Potražite pudere ili tonirane kreme koji imaju i njegujuća svojstva, (vitamine ili kiseline) koji njeguju kožu, kako bi vaše lice kroz dan uistinu dobilo maksimalno od proizvoda koje koristite. 

POSVETITE POZORNOST I NJEZI VRATA

Jedan poseban korak beauty rutine posvetite upravo njezi vrata.
Kreme sa zaštitnim faktorom imperativ su kroz dan. 

KREMA ZA NJEGU PODRUČJA OKO OČIJU POSTAJE STALNI GOST VAŠE KOZMETIČKE TORBICE

Budući da je ovo područje zbog impresija lica najizloženije pojavi prvih znakova starenja, dobra krema za područje oko očiju esencija je vaše večernje rutine. Nanosite je samo duž kosti ispod oka, koja se nalazi tik iznad vaše jagodične kosti. 

TEMELJITO UMIVANJE I ČIŠĆENJE LICA

Kako biste uklonili i najmanje ostatke šminke i prljavštine koja se nakupila tijekom dana, itekako je važno temeljito umivanje. Koristite prirodna sredstva za umivanje koji odgovaraju vašem tipu kože kako bi imao što bolji učinak i ostavio lice besprijekorno čistim.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno