3 inspirativna rituala uz koja biste trebali započeti nedjelju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 inspirativna rituala uz koja biste trebali započeti nedjelju

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
7.7.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vikend je rezerviran za aktivnosti koje odmaraju tijelo i um, ali i druženja s dragim ljudima. I dok je za neke od nas omiljeni dio vikend rutine upravo uživanje u prepečenom kruhu i dugo tuširanje, drugi vole čitanje ili izlazak vani. No, bez obzira na naše različite karaktere i navike, ovih par vikend navika koje smo pobrojali u nastavku bi trebale biti zajedničke svim damama koje žele nedjelju pretvoriti u dan koji će završiti dobrim raspoloženjem i pozitivnim razmišljanjem.

PRIJE NEGO PROVJERITE NOTIFIKACIJE NA MOBITELU, IZAĐITE NA SVJEŽ ZRAK

Otiđite u šetnju, sjedite na terasu, vježbajte jogu…, no, nemojte da prva stvar koju ćete vidjeti ujutro budu emailovi i notifikacije. Nedjelje su stvorene za mali predah od ubrzanog tempa života i punjenje baterija, zato vaše jutro započnite uz omiljene plesne hitove, pripremu zdravog doručka i boravak na svježem zraku dok još uvijek vlada mir i tišina u vašem susjedstvu.

POLA SATA REZERVIRAJTE ZA PRIPREMU ZA NOVI RADNI TJEDAN

Popisivanje obveza u rokovnik, kreiranje tjednog menija, pregled namirnica koje trebate kupiti, kao i osmišljavanje kombinacija kroz tjedan...
Ovaj korak pomoći će vam da pozitivni i nasmijani odete na spavanje, znajući da baš sve imate pod kontrolom. Osim toga, dobra priprema je pola obavljenog posla.

NAĐITE VRIJEME ZA (NOVI) HOBI

Kako biste dali dodatnu vrijednost vikendu i dodatno ga personalizirali, dio dana rezervirajte i za hobije oko kojih ste oduvijek strastveni – crtanje, vrtlarenje, tjelovježba, izrada nakita…investirajte u osobni razvoj i iskoristite jutro, kada ste zapravo najenergičniji, za kreiranje jedne nove lijepe uspomene u vlastitom potpisu.


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno