3 serije na Netflixu koje biste trebali preskočiti prema filmskim kritičarima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 serije na Netflixu koje biste trebali preskočiti prema filmskim kritičarima

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
5.2.2023.

Nije tajna da uživamo prepričavati događaje iz omiljenih serija koje su postale dio svojevrsne binge-worthy kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, tražeći emisiju uz koju planiramo provesti sate i sate ponekad zalutamo na streaming platformama i svoje vrijeme povjerimo serijama s nekvalitetnim sadržajem. Bez obzira na trailer koji nas privuče poput magneta ili pak prosječne ocjene na IMDB platformi, prema procjeni filmskih kritičara određene serije nisu vrijedne našeg vremena.

Upravo zato izdvojili smo serije o kojima se posljednjih mjeseci pričalo, a koje kako mnogi savjetuju biste trebali preskočiti.

First Kill 

Ova tinejdžerska serija koja spaja dva različita svijeta – vampiricu Juliette i Calliope, djevojku čija obitelj je slavna upravo po ubijanju vampira. Zbog loših kritika Netflix je dva mjeseca nakon prikazivanja posljednje epizode prve sezone službeno objavio da serija neće dobiti nastavak.

Blockbuster 

Serija koja je službenu premijeru imala krajem prošle godine zbog loših ocjena i kritika otkazana je nakon prve sezone. Riječ je o seriji humorističnog sadržaja koja prikazuje menadžera videoteke koji radi sve kako bi održao svoj posao.

Partner Track 

Radnja serije fokusirana je na mladu odvjetnicu Ingrid Yun koja želi postati partnerica u prestižnoj odvjetničkoj firmi. Kritičari ističu da se teško mogli povezati s likovima serije te da je radnja nije veoma dinamična i smislena.


* * *
Naslovna fotografija: @arden_cho

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno