3 savjeta uz koja ćete energični započeti novi radni tjedan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 savjeta uz koja ćete energični započeti novi radni tjedan

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
13.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivnosti kojima posvetimo vrijeme za vikend mogu znatno utjecati na razinu naše produktivnosti i motiviranosti u tjednu pred nama. To je period kada izlazimo iz ustaljenje rutine i kroz sitne rituale osiguravamo si priljev nove energije  motivacije.  Nedjelju rezerviramo za pripremne radnje za što bezbolniji ponedjeljak, jer uz organizirane obveze, osmišljen meni i kombinacije, manje se brinemo o avanturama koje nas čekaju… A to su samo neke od stvari koje možete napraviti danas za produktivniji radni tjedan.

#NAPRAVITE DIGITALNI DETOKS
Negativna energija i komentari, stalna dostupnost, novi val informacija… sve su to neke od lošijih strana društvenih mreža. Zato, nedjelju rezervirajte za uživanje u sadašnjem trenutku i kompletni odmak od vašeg mobitela. Podesite ga tako da su notifikacije društvenih mreža utišane i uživajte u društvu obitelji. 


#ORGANIZIRAJTE RADNI TJEDAN 
Svaku nedjelju ostavite sat vremena za organizaciju poslovnih obveza, privatnih druženja i jelovnika. Ispišite svoje to-do liste, rasporedite svoje aktivnosti i uživajte u početku radnog tjedna bez stresa. Sve aktivnosti možete imati pregledno ispisane u planeru ili potražite pomoć mobilnih aplikacija. 

#SAT VREMENA IZDVOJITE ZA OMILJENI HOBI
Nakon vikend pauze, ponedjeljak znači svježi početak, ali i podužu listu obveza. Kako biste uistinu dan započeli opušteni i motivirani, vikendom uvijek izdvojite sat vremena za sebe i hobije koji vam mame osmijeh na lice, budi strast i poletnost. 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno