3 makeup greške koje biste trebali prestati ponavljati

BEAUTY SAVJETI
25.11.2018.
 Baš kao i naš stil, makeup rutina je dio naše svakodnevice koju stalno dodatno obogaćujemo, mijenjamo i s kojom redovito eksperimentiramo. Vođeni novim tehnikama i alatima za šminkanje našu kozmetičku torbicu obogaćujemo novim proizvodima, a unatoč trendovima, važno je nositi i birati samo one makeup trendovi koji uistinu laskaju vašim crtama licu, ali i karakteru. I iako je nanošenje šminke aktivnost koju vježbamo iz dana u dan, pojedine greške ipak se često ponavljaju u našoj svakodnevici.


#NEODGOVARAJUĆA NIJANSA OLOVKE ZA USNE
Osim odabira odgovarajuće nijanse, važno je i pravilno nanijeti olovku na usne.
Iscrtavanje linije usana iznad i preko prirodne linije stoji rijetko kome, zato radije iscrtajte liniju na samom rubu i birajte nijansu koja je identična nijansi ruža koju nosite.

#NEODGOVARAJUĆA NIJANSA KOREKTORA
Ako želite skriti tragove neprospavane noći, birajte korektor u boji tena, budući da ćete uz pomoć njega sakriti podočnjake uz manji utrošak proizvoda koji će samim time dati prirodniji finiš. Svjetliji korektor zahtjeva par slojeva ispod očiju zbog čega često i ne daje tako prirodne rezultate.

#NE PERETE KISTOVE DOVOLJNO ČESTO
Oni će onda vremenom biti glavni krivac za pojavu prištića te potaknuti upalne procese na koži. Bakterije i ostatci proizvoda koji se nakupljaju u četkici mogu i dodatno nadražiti kožu.

 

 

Foto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: