3 koraka koja bi trebali biti dio vaše večernje rutine njege kose

KOSA
27.10.2018.
Problemi sa suhom i kosom ispucalih vrhova, nedostatak volumena u kosi, teško raščešljavanje kose, samo su neke od zajedničkih tema mnogih žena kad je u pitanju njega kose. Zbog toga je itekako važno u svakodnevnoj rutini posvetiti joj vrijeme i kosi pružiti dodatne vitamine, vlažnost te ju ojačati. Kako biste spriječili učinak 'slamnate kose' te dodatno osnažili površinu vlakana kose, ovo su tri koraka koja će vam pomoći na tom putu.

#PRIPREMITE SE ZA NAREDNI DAN
Kako ne biste ponovno pretraživali internet u potrazi sa savjetima kako kreirati frizuru za samo 5 minuta (iako i za tu situaciju nudimo par odličnih savjetaovdje), večer iskoristite kako biste kosu počešljali, nahranili ju uljima i preko večeri stilizirali. Ovisno o tipu vaše kose, kosi možete dati dodatan volumen i kreirati neuredne kovrdže uz uvijače, pletenicu ili traku za kosu. Vi odmarajte, a neka oni obave sav posao za vas.

#KORISTITE PROIZVODE ZA OBNOVU KOSE KOJE MOŽETE DRŽATI NA KOSI I PREKO NOĆI
Na taj način vaša kosa će imati dovoljno vremena da u potpunosti apsorbira proizvod, a vi ćete uživati u sjajnoj i podatnoj kosi ujutro. U drogerijama ćete pronaći brojne proizvode koje možete koristiti jednom tjedno, a koji zahvaljujući svojoj formuli pomažu da zaštitite strukturu kose, oporavite vlasi i dodatno ih ojačate.

#SPRIJEČITE LOMLJENJE KOSE
Ukoliko idete spavati s kosom stiliziranom u pletenicu ili nisku pundžu, pazite da koristite trake i gumice za kosu koje će biti izrađene od materijala koji ne uzrokuju lomljenje i pucanje kose prilikom stiliziranja. Svilene trake i gumice su provjeren odabir, a cijeloj jednadžbi će itekako pomoći ukoliko koristite i svilenu jastučnicu.

Foto: wethepeoplestyle.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: