3 jednostavne svečane frizure koje morate probati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 jednostavne svečane frizure koje morate probati

Tekst:

Bonjour.ba

KOSA
19.12.2012.

Do fantastične frizure u par poteza   Posljednjih dana u potrazi smo za efektnim, a lako izvedivim frizurama. U potrazi za idejama, zavirili smo u red carpet izdanja koje su nam slavne dame ponudile posljednjih mjeseci i iz niza frizura izdvojili tri nama trenutno najzanimljivije.Ako mislite da frizura ne igra veliku ulogu, idući put na koktel zabavu odjenite klasične crne hlače i bijelu košulju, a vrijeme utrošeno za smišljanje odjevne kombinacije potrošite na stvaranje zanimljive frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša tri prijedloga igrom slučaja uključuju tri prekrasne plavuše.

Svi oni koji svoju dugu kosu vole nositi raspuštenu, moraju isprobati frizuru Amande Seyfried. Ona će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dašak starog Hollywooda, posebice ako ju uparite s crvenim ružem. Kosu uvijte širokim viklerima, začešljajte nastranu i pustite da se valovi spuštaju niz vaša ramena.Scarlett Johansson nam donosi primjer neobične frizure do koje možete doći u samo tri poteza. Kosu uvijte širokim viklerima. Sprijeda kovrče podignite i lagano "prelomite" na vrhu, zagladivši ostatke otraga, gdje ćete ih na potiljku skupiti u pundžu sa ostatkom kose.


Naš treći prijedlog nešto je složeniji od prethodna dva, ali pošto ovakva frizura zahtijeva određenu dozu nonšalancije, neuredni pramenovi će biti poželjni.
Julianne Hough kosu je podijelila nastranu. Jedan dio je potom splela u neurednu pletenicu koja završava straga. Drugi dio kose je također splela u nešto manje primjetnu pletenicu, a potom je dvije pletenice otraga skupila u neurednu pundžu. Zapamtite, neurednost je ovdje na cijeni!
A.S.
Foto: harpersbazaar.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno