3 jednostavna trika koja će povećati vašu produktivnost kroz radni dan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 jednostavna trika koja će povećati vašu produktivnost kroz radni dan

Tekst:

Bonjour.ba

POSLOVNI SAVJETI
11.9.2017.

Iako često zavirimo u jutarnju rutinu uspješnih dama i muškaraca, ideja o ustajanju u pet sati ujutro, te meditaciji, vježbanju, čitanju vijesti i zdravom doručku do polaska na posao nam se čini kao scenarij za film u kojem glavnu ulogu igra super junak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, s druge strane, male promjene u našoj jutarnjoj rutini čini čuda za našu produktivnost, a ova 3 savjeta koja smo posudili od uspješnih poduzetnica oduzet će vam svega 5 minuta.

#Rješavaju jedan po jedan zadatak
Iako se čini lakše napisati, nego ostvariti, istraživanje provedeno na Stanford sveučilištu pokazalo je da će vas multitasking, posebice na kompjuteru, učiniti manje produktivnim nego da ste svu energiju utrošili na samo jedan zadatak. Zato si uvijek zapišite top 3 zadatka za svaki dan i rješavajte jedan po jedan zadatak.

produktivnost 2

#Pospreme svoj krevet
I iako se ova navika čini pomalo trivijalnom, osjećaj zadovoljstva koji ćete imati nakon što posložite svoj krevet i bacite pogled na urednu sobu, pomoći će vam u buđenju produktivnosti od ranih jutarnjih sati.

#Zapišu tri stvari na kojima su zahvalne
Ali ne nužno materijalne stvari, nego iskustva, emocije i doživljaje koje su imale priliku doživjeti. Tako jutro počinju uz sjećanje na lijepe uspomene i napunjeni pozitivnom energijom kreću u koštac sa svim obvezama.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno