3 frizure koje će svi nositi u narednim mjesecima

KOSA
3.1.2020.

Ako ste u vaš planer na listu stvari koje želite promijeniti u ovoj godini, upisali nova frizura, onda je mali presjek trendova koji će vladati u godini pred nama, odličan početak vašeg malog makeovera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije konačne odluke, naravno posavjetujte se sa svojim frizerom i razmislite koliko će vam svakodnevno vremena oduzeti stiliziranje ovih frizura i jeste li spremni uhvatiti se u koštac s ovom avanturom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koju god opciju da odaberete, sigurni smo da će vam dati odličan stilski boost, biti chic početak svakog outfita i dati vam dozu samopouzdanja.

KRATKA FRIZURA
Kada je Charlize ošišala svoju kosu, svi su željeli imati kratku frizuru poput nje. Izgledala je snažno i ženstveno, a trend kratke kose prihvatile su i brojne druge it cure. Od Zoe Kravitz kojoj sjajno pristaje kratka pixie frizura koja usmjerava svu pozornost na njene crte lice do Kristen Stewart koja nosi volumen u kosi i neuredne šiške. Interpretacija na ovu frizuru ima puno – bitno je da je dužina na vratu kratka, a vi se možete igrati sa šiškama i volumenom.

Zoe Kravitz

Kristen Stewart

KRATKI BOB
Vrijeme je da zaboravite na lob. U godini pred nama kultnu frizuru nosit ćemo u dužini do brade, a stilizirat ćemo ju ravno, ali i u elegantne kovrče. 


Lucy Boynton


Kaia Gerber

ŠIŠKE U STILU SEDAMDESETIH
Dakle, guste šiške koje sežu sve do očiju trend su koji će uokviriti lice i dati dodatan wow efekt gustoj dugog kosi ili bobu. Nositi ih možete na stranu ili ravno stilizirane, vi birajte.

Karlie Kloss


Suki Waterhouse

KOSA , 3.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno