2Cellos: Za naš styling se brinu stilisti iz Pariza, Londona i New Yorka :) - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

2Cellos: Za naš styling se brinu stilisti iz Pariza, Londona i New Yorka :)

Tekst:

Bonjour.ba

INTERVJU
14.8.2014.

Danas je u 16:00h u hotelu Mepas Mall održana press konferencija povodom večerašnjeg nastupa slavnih 2Cellosa na SKC Kantarevac u Mostaru. Stjepan i Luka kažu da je ovo treći put kako surađuju s PRimera agencijom i da će ih večeras poslužiti i treća sreća zbog čega možemo očekivati njihov najbolji nastup u BiH do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori su obećali da ćemo Kantarevac večeras vidjeti u novom, glamuroznijem ruhu, te nadodali da koncert počinje u 21:00h.

Mi naravno nismo mogli odoljeti, a da Stjepana i Luku ne priupitamo kakvi su im planovi narednih dana i hoće li se odmoriti na što nam je Luka rekao: „Ja ću opet zaroniti. Maloprije sam stigao s Visa, a pošto smo stalno u zraku, stalno letimo, sada moram roniti da se tlakovi izjednače.“

Obzirom na opuštenu atmosferu na press konferenciji, pitali smo ih i kako uspijevaju ostati ozbiljni na svojim generalnim probama, no oni su jednostavno rekli kako su i tada loši, te da se samo svađaju. Sve to u šaljivom tonu, naravno.

cellos press 1

Na naš upit o stylingu, te jesu li s kim surađivali na odabiru garderobe za posljednji video spot koji su snimili na Plitvicama, dečki su u šali rekli kako ih u stopu prate stilisti iz Pariza, Londona i New Yorka, te da s posebnom pažnjom biraju što će odjenuti. Naravno, time su samo još jednom pokazali kako je za njih glazba na prvom mjestu, te možemo očekivati da ćemo ih i dalje gledati u jednostavnim kombinacijama bilo u casual spoju hlača i majica ili pak u odjelima, što je njihov najčešći odabir za scenu.

Ostavili su nas s obećanjem za sjajan koncert kojem se itekako veselimo! 

 

Foto: Miro Škobić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno