#23SFF: TRENUCI KOJI SU OBILJEŽILI CRVENI TEPIH PETE VEČERI SARAJEVO FILM FESTIVALA - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

#23SFF: TRENUCI KOJI SU OBILJEŽILI CRVENI TEPIH PETE VEČERI SARAJEVO FILM FESTIVALA

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
16.8.2017.

Sinoć je u Narodnom pozorištu održana svjetska premijera filma 'Meda ili ne tako sjajna strana stvari', film rumunjskog redatelja Emnauela Parvua, koji se natječe za nagradu 'Srce Sarajeva'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IMG 5151

IMG 5169

Filmska ekipa filma 'Meda ili ne tako sjajna strana stvari'

 

Bilo je uistinu sjajno vidjeti i članove Dječjeg programa na crvenom tepihu SFF-a.

IMG 4969

Jedan od gostiju crvenog tepiha bio je i Michael Franco. Naime, u okviru Open Air programa održana je projekcija njegovog filma, "Avrilina kćerka“, koji je na ovogodišnjem Cannes Film Festivalu dobio i specijalnu nagradu žirija. Michael je ove godine također predsjednik žirija Takmičarskog programa.

IMG 4995

IMG 5016

Michael Franco
 

IMG 5133

Zoran Galić i Katalin Vajda, članovi žirija 23.SFF-a


Predstavnici Doha Film Institute također su bili gosti 5.večeri Sarajevo Film Festivala. Doha institut za film (DFI) je nezavisna i neprofitna kulturna institucija osnovana 2010. Institut pomaže razvoju lokalne filmske zajednice unapređenjem stručnog znanja, njegovanjem ljubavi prema filmu i doprinosom razvoju samoodrživih kreativnih industrija u Kataru.

IMG 5062

IMG 5058


Odjevena u dugu plavu haljinu sa izrezom, koja je u gornjem djelu ručno ukrašena sitnim plavim cvjetnim aplikacijama, ljupka i uvijek nasmiješena voditeljica Maja Čengić Miralem je dočekala sve goste crvenog tepiha. Jednako elegantno i uglađeno je izgledao i njen kolega, Dejan Kukrić u sivom odijelu sa suptilnim uzorkom na sebi, koje je upotpunio mašnom u identičnoj nijansi.

IMG 5186

IMG 5205

IMG 5218


Marija Hudolin, autorica popularnog bloga o majčinstvu, motherhund.com je birala nešto moderniju i drugačiju verziju vječnog ženskog odjela kojeg potpisuje brand Mateyaneira. Uz dugi crni blejzer i crne hlače kombinirala je tamni ruž te sve popularniju frizuru za crveni tepih - zalizanu kosu s mokrim efektom, što je dodatno naglasilo njeno all black izdanje.

IMG 5256

Na crvenom tepihu SFF-a, pridružila joj se i urednica BHRT televizije i autorica filmske emisije Veliki ekran, Ines Mrenica, koja je birala jednostavnu dugu crvenu haljinu ukrašenu volanom i decentan nakit.

IMG 5227

IMG 5274

 
***


MODAMO.info & Bvlgari te svaki dan za vrijeme SFF-a daruju jednim luksuznim BVLGARI parfemom!
 

U proljeće 2017.godine, Bvlgari predstavlja novu kolekciju – Splendida: putovanje u srce tri najpoznatija cvijeta u istoriji parfema. Suština umjetnosti koja spaja drago kamenje i parfeme, Splendida otkriva najdragocjenije aspekte irisa, ruže i jasmina. Tri mirisa koja predstavljaju novi Bvlgari ideal, a interpretacija su master parfumera Sophie Labbé: Iris d’Or, Rose Rose i Jasmin Noir. U potrazi za apsolutnim, za senzualnošću i spokojem, misteriozna i sofisticirana aura, blaga i nepredvidiva, žena Splendida Iris d'Or korača svijetom kraljevskim mamcem, slobodna da izrazi svoje najdublje emocije. Budi apsolutnu divu u sebi. Zavodnička krhkost i intenzivna privlačnost, ona radi sve što drugi ne rade. U neponovljivom tragu zlatne tečnosti, Splendida Iris d'or je njen sastavni dio, a njeni koraci ostavljaju dubok trag elegancije i diskrecije.

 

bvlgari-splendida-iris-d-or-eau-de-parfum-100-ml-783320977329-pack

Kako do nagrade?

Klik na ovu fotografiju na našem službenom Instagram profilu i otkrijte nam koje je godine predstavljen ovaj sjajan Bvlgari parfem!

Igramo se danas, 16.6.2017. do 18:00h, kada će Random.org slučajnim odabirom odabrati dobitnika, koji je točno odgovorio na nagradno pitanje! Sretno!

 

 

Foto: Marko Jovančić za MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno