2,000 hortenzija i 10 sati rada za cvjetnu instalaciju u londonskom vlaku

PUTOVANJA
1.7.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da vožnja od jedne do druge destinacije može biti itekako glamurozna i izgledati kao da ste upravo ušetali u magičan vrt, pokazao nam je Heathrow Express, vlak koji je prošli mjesec transformiran u cvjetnu oazu kako bi proslavio početak ovogodišnjeg Chelsea Flower Show na kojem se predstavljaju najnoviji trendovi u cvjećarstvu. I ne samo da je vožnja vizualno prekrasno iskustvo, nego i miris svježeg cvijeća koji se širi kroz vlak kreira posebne uspomene. 


More hortenzija, lavande i glicinije, pretvorilo je ovaj vlak u mjesto koje je oduševilo sve putnike. Dizajn instalacije potpisuje slavi londonski cvjećar, Jamie Aston, koji je kako bi kreirao finalan proizvod koristio miks svježeg i umjetnog cvijeća. Heathrow Express je linija koja spaja putnike s Heathrow aerodroma s jednom od glavnih željezničkih terminala u Londonu, Paddington.

„Naš vlak vozi samo 15 minuta do krajnje stanice i zato smo željeli napraviti instant impresiju među svim putnicima koji tek dolaze u Veliku Britaniju. The Chelsea Flower Show je jedan od najvećih događaja u godini, a nema svatko priliku iskusiti ga. Željeli smo da ga i putnici na ovaj način malo bolje upoznaju i oduševljeni smo njihovim ovako divnim reakcijama.“ – poručili su iz PR odjela Heathrow Express. Instalacija izgleda čarobno, zar ne?


 

PUTOVANJA , 1.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

instagram.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno