Donosimo 2 ZARA parfema od kojih jedan neodoljivo podsjeća na dizajnerski YSL Libre - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo 2 ZARA parfema od kojih jedan neodoljivo podsjeća na dizajnerski YSL Libre

Tekst:

Arijana Bošnjak

BEAUTY SAVJETI
15.10.2023.

S promjenama sezona mijenja se i miris u zraku i ambijent koji osjećamo i vidimo oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U skladu s time, mijenjaju se i naše preferencije kada su u pitanju parfemi. Tako preko ljeta tražimo one lagane i osvježavajuće koji pršte energijom, zimi nešto „teže“ i ozbiljnije note, u proljeće nas privlače oni cvjetni s kojima osjećamo „šarenilo“ i u zraku oko nas, a jesen? Jesen je ona cozy sezona u kojoj kroz parfem želimo osjetiti toplinu i baršunaste i slatke note koje odražavaju njene zagasite tonove.

 Zbog toga u jesen često svi posežu za parfemima koji u sebi kriju note vanilije, bergamota i one drvenaste poput tamjana i jasmina. Takve neodoljivo jesenske kombinacije, predstavila je i ZARA kroz svoja 2 parfema koji jako podsjećaju na poznate dizajnerske favorite.

Pogledajte koje kultne parfeme možete zamijeniti ZARA parfemskom vodicom koja, kao i obično, donosi dosta pristupačnije varijante.


Nude Bouquet

ZARA parfemska voda Nude Bouquet neodoljivo podsjeća na Miss Dior – Blooming Bouquet. Oba u svojim kompozicijama nose nježnu, ali osvježavajuću notu božura. Nude Bouquet uz to ima još i vaniliju koja mu donosi onaj jesenski ugođaj uz slatke note trešnje.

 Link za kupovinu
Golden Decade Winter

ZARA je nakon Golden Decade parfemske vode izbacila i novo, Winter izdanje. Iako je ta sezona još pred nama, jednako će dobro pratiti i ove hladne jesenske temperature koje stižu. Ona će u takve dane unijeti dašak topline i sanjivosti uz svježe note mandarine, bergamota i cvijeta naranče uz kombinaciju drvenastih i cvjetnih nota tamjana, jasmina i lavande.  

Ovaj senzualni miris neopisivo podsjeća na dizajnerski Libre koji potpisuje kuća Yves Saint Laurent.

 Link za kupovinu


* * *
Naslovna fotografija: @simplyby_iza

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno