13 chic poslovnih frizura koje možete lako napraviti doma

KOSA
4.12.2018.
Prilikom odabira poslovne garderobe pazimo da biramo komade koji će rezultirati elegantnim, dotjeranim i uglađenim izgledom bez puno truda. Modni dodaci su tu kako bismo pokazali i našu otkačenu stranu, dok beauty look također jednostavnošću izvedbe i elegantnim izgledom prati cijelu priču. Frizure koje biramo za posao nipošto ne bi trebale biti nemaštovite. Nedostatak vremena ujutro s druge strane ne bi trebao biti izgovor za ne-pokazivanje kreativnosti u kreiranju nešto drugačije verzije pletenice, repa ili pundže.

Za dane kada ste uistinu u žurbi, kosu svežite u niski rep i isti ukrasite zanimljivim trakama, kopčama ili ukosnicama, kako bi dobio zabavnu notu.

poslovnefrizure posao clanak1

Neuredna niska pundža također je sjajan način kako da kosu sklonite s lica, a opet izgledate sofisticirano. Pletenice će provjereno u cijelu priču unijeti razigranu notu. Kosu možete jednostavno razdijeliti na sredini, zatim splesti po dvije tanke pletenice od dijela kose s obje strane do sredine glave i tu svezati rep. Gumicu skrijte pramenom kose koji ćete omotati oko gumice.

poslovnefrizure posao frizure clanak2

Kako bi vaš #hairstyleinspo folder dobio pojačanje, izdvojili smo još nekoliko jednostavnih, a opet nosivih prijedloga kako kosu stilizirati u danima koji slijedi.

 

PreviousNext

Foto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: