11 ideja kako maksimalno iskoristiti prostor u malenoj spavaonici

INTERIJERI
17.5.2020.

Malene spavaće sobe mogu imati veliki broj prednosti: od kreiranja neodoljivog cozy kutka za spavanje, preko minimiziranja stvari koje ćete skladištiti u sobi pa sve do same organizacije i lakšeg održavanja prostorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini njezin nedostatak je zapravo taj ograničeni prostor koji opet možete jako dobro i pametno iskoristiti uz biranje odgovarajućeg pokućstva, organizacijom elemenata u sobi i uz dašak kreativnosti.
Malene spavaonice možete pretvoriti u boho oaze u kojima će glavnu priču imati vaš krevet, a dodatci poput biljaka, knjiga, polica i dekora od drveta i rafije mogu biti stylish potpora toj interijer priči.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: @homebythestation

Hygge prizvuk u vašoj malenoj spavaćoj sobi možete uključiti investiranjem u ljuljačku koju nerijetko u svoje uređenje dodaju brojni vlasnici skandinavskih domova, dok će detalji koji opisuju vaše interese i karakter (kao što su glazbeni instrumenti, ploče ili retro fotografije) dati prostoriji osobnost.

Foto: @boneill_athome

Foto: @mia.interiors

Jedan od najčešćih trikova u rukavu za uređenje malenih soba sigurno je kreiranje photo walla. Fotografije na vašem zidu ili više njih neće zauzimati dodatan prostor, postati će upečatljiv dekor i moodboard koji će vas inspirirati iz dana u dan, a kako možete kreirati zavidne kompozicije i izložiti wall art poput stručnjaka, otkrijte klikom OVDJE.

Foto: @minettehand

Foto: @liz_kamarul

Za više ideja kako uljepšati vašu malenu spavaonicu, ali i kako joj pružiti određeni šarm te pametno iskoristiti prostor, inspiraciju potražite u fotografijama ovih stylish spavaćih soba.

Foto: @gingerdeb.house

Foto: @archboldhome

Foto: @thelovedhome_

Foto: @maya_visnyei_photo

Foto: @thenamestesa

INTERIJERI , 17.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

@carlanatalia__

Podijeli:

Posljednje objavljeno