10 maštovitih ideja za stiliziranje repa

KOSA
27.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u odabiru naše frizure često igramo na kartu profinjenih i elegantnih riješenja koja će odgovarati svakom okruženju i pristajati svakoj prilici. Klasik koji nam nikada ne dosadi upravo je rep koji ostaje postojan kroz dan. Oblikuje se brzo i jednostavno, a uz par poteza transformirat će se iz svakodnevne u efektnu frizuru koja će povlačiti poglede. Ovo je jedna od frizura koje izgledaju bolje ako je vaša kosa oprana prije par dana zbog čega je i najčešći odabir kada nastupi bad hair day. Naime, sa svježe opranom kosom dosta je teže oblikovati i stilizirati rep. 

Kosu možete skupiti nisko kod potiljka i nositi niski rep ili kosu sprijeda malo natapirati i podići je malo više te napraviti efektan visoki rep. Frizeri su uz pomoć ispletenih pramenova koji završavaju repom dodatno obogatili ovu hairstyle priču, a dopada nam se i frizura u kojoj je dio kose omotan oko gumice repa i tvori svojevrsnu pundžu. 


Ove sezone, zabavnu notu dat ćemo mu uz pomoć ukosnica za kosu, koje daju dodatnu cool i opušten prizvuk frizuri. Satenske trake omotane oko gumice dat će profinjen i retro prizvuk cijelom beauty looku. 

S obzirom na to da je rep frizura koju nosimo na poslovni sastanak, ali i večernju zabavu, ovi primjeri dodatno će vas inspirirati za frizure koje će biti upečatljive, s dozom stava i lijepo zaokružiti vaš beauty look. Par dodatnih ideja za stiliziranje repa izdvajamo u nastavku.


 

KOSA , 27.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno