10 kreativnih ideja za fotografije koje će vas podsjećati na jedan od najljepših dana u životu - Bonjour.ba - bh.lifesty...

10 kreativnih ideja za fotografije koje će vas podsjećati na jedan od najljepših dana u životu

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
9.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o trudnoći, slatko iščekivanje i početak jedne sasvim nove, zajedničke i uzbudljive avanture... Period trudnoće nepredvidljiv je i magičan, a prve zajedničke trenutke želimo zabilježiti i sačuvati uspomene na iste. Naravno, vijest želimo podijeliti i s najbližima, a to možete napraviti kroz zanimljivu fotku koja će vaše prvo tromjesečje učiniti još posebnijim. 

FOTOGRAFIJA KOJA UISTINU GOVORI VIŠE OD TISUĆU RIJEČI


Iako se uzbuđenje i želja za kupovinom svih onih malih i velikih stvari za vašeg mališana javlja gotovo odmah, cijeli proces možete dodatno začiniti kroz fotografije koje će otkrivati kako vi, ali i vaš dom raste u iščekivanju bebice. Uz zanimljive flatlay fotografije koje uz fotografije ultrazvuka kriju i prve bodije i igračke koje su novopečeni roditelji uzeli za klince, preko razigranih snimanja uz mlađe članove obitelji, mnogi parovi u cijelu foto priču uključe i kućne ljubimce koji će sada također dobiti neodoljivo društvo. Cijeli #coomingsoon i #babyonboard period postaje uzbudljiviji, a vi imate u jednoj fotografiji sačuvan onaj poseban osjećaj koji je pratio cijelu obitelj kroz devet mjeseci. 
Dodatnu inspiraciju za neodoljive #babyboom foto priče, donosimo u nastavku. 

PreviousNext 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno