10 kombinacija koje dokazuju da i jesenske stilske formule mogu biti tople, slojevite i chic!

STILSKI SAVJETI
21.11.2020.

11. mjesec nam sve jasnije pokazuje da nam se približava vrijeme kada ćemo iz ormara morati izvući najtoplije modne favorite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slojevitost kao omiljena filozofija, slojeviti, topli, debeli materijali, vodootporni artikli i naravno dodaci koji nas griju i istovremeno daju stilski pečat, samo su mali uvod u izdanja koja možemo kreirati u ovom periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljetne kombinacije sinonim su za razigranost i lepršavost, dok jesensko/zimska mogu biti odličan povod da se igramo različitim teksturama, bojama i uzorcima. Ako volite klasiku, birajte više artikala u nude tonovima i dodajte element iznenađenja uz boju vina ili maslinasto zelenu. Ako želite urban chic, uz robousne cipele stilizirajte traper, dolčevitu u plavoj boji i kaput oversized kroja. Za ženstvenost i profinjen look, kombinirajte hlače visokog struka, čizme do koljena i bezvremenske modele kaputa poput modela u boji devine dlake. U nastavku izdvajamo outfit formule dama čiji će vam stilski odabiri biti odlična inspiracija u ovom periodu.

 

 

 

Foto: @galagonzalez

Foto: @mariafrubies

Foto: @bartabacmode

Foto: @jessiekass

Foto: @alexandrapereira
 

STILSKI SAVJETI , 21.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

@collagevintage

Podijeli:

Posljednje objavljeno