10 upečatljivih komada namještaja koji će unijeti originalnost i art vibe u vaš dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 upečatljivih komada namještaja koji će unijeti originalnost i art vibe u vaš dom

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
20.11.2023.

Ako zamislite svoj dom kao prazno platno po kojem možete slikati, uređenje interijera će biti puno zabavniji proces.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mnoštvo je načina i stilova prema kojima možete urediti dom. Minimalizam, maksimalizam, japandi, boho… Birajte prema osobnom senzibilitetu i naravno, prema osjećaju. Jer, na kraju dana dom nije izložbeni paviljon spreman za goste, nego vaša osobna oaza u kojoj se trebate osjećati ugodno i sretno.

No, bez obzira kakav stil birali, svoj prostor uvijek možete učiniti mrvicu unikatnijim i začiniti ga upečatljivim komadima namještaja koji interijeru daju na unikatnosti, a pri tome posjetiteljima pričaju o vašem karakteru i zaigranom ili odvažnom duhu.

 Mi smo u dućanima u BiH pronašli 10 neodoljivih komada od kojih svaki priča posebnu priču. Neki su romantični, drugi pomalo ekscentrični, treći pak neizmjerno zabavni i s lakoćom postaju centar prostorije (efekt koji će bez sumnje postići stakleni stolić s Budom u metalik zlatnom efektu).

Komadi s liste u nastavku bit će poput jedinstvenih umjetničkih djela u vašem domu čime ćete unijeti artistički vibe i element iznenađenja čak i u potpuno jednostavan i sasvim običan interijer.


Ovo je naših 10 favorita


* * *
Naslovna fotografija: @bessadesign

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno