10 ideja za frizure s pletenicama za svečana događanja

KOSA
20.4.2019.

Pletenice se ubrajaju među frizure koje uz malo truda privlače poglede. Jednostavna je za stiliziranje, efektna, svestrana i ženstvena, dodatno naglasak stavlja na crte lica i pokazuje našu romantičnu, ali i otkačenu stranu. Daje nam mogućnosti da, ovisno o raspoloženju, ispletemo samo dio kose ili cijelu.

Možemo birati i između različitih stilova koji daju bezbroj opcija - francuska, riblja, afrička, romantična, pletenica oko glave. Uistinu, zadovoljit će svačiji apetit i odgovoriti na nedoumice svih onih dama koje ne pristaju na kompromise kada je u pitanju stiliziranje kose. Iako ju vežemo uz naša opuštena druženja, svjetski poznati frizeri su u backstageu modnih revija pokazali da svako pravilo ima i iznimku te da sjajno izgleda i u svečanim prilikama. Ali i da joj uvijek iznova možemo dati zabavnu notu.


Ovog proljeća, među favoritima su se našle pletenice koje su pletene od samo dijela kose (po sredini glave), ženstvene pletenice sa strane, kao i frizure u kojoj se par pletenica spaja u jednu, efektnu i nešto drugačiju pletenicu.

Dodatnu dozu glamura možete im dati uz pomoć ukosnica i satenskih traka ili im dajte dodatnu opuštenost uz par ležernih pramenova koji će padati niz lice. Dodatnu inspiraciju za stiliziranje pletenica pronađite kroz ovih par upečatljivih prijedloga koje smo izdvojili u nastavku.

 

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Foto by:

mydomaine.com, vogue.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno: