10 prijedloga kako nositi odijelo sa suknjom u svakoj prilici

STILSKI SAVJETI
19.11.2020.

Kad je Coco Chanel 1925. predstavila svoje prvo odijelo sa suknjom na modnoj reviji, vjerujemo da nije mogla ni zamisliti koliko će artikl postati sveprisutan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sva modna inspiracija ove sezone dolazi iz onoga što je bilo prije. Zato ne čudi da je jedan od trendova ove jeseni, suknja odijelo, zapravo povratak popularnom ženskom odijelu koji je doživio svoj vrhunac 1940-ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @jennycipoletti

Coco je ženama pružila novu vrstu elegancije gdje je ovaj duet postao vrhunska kombinacija snage i ženstvenosti. Ove godine dizajneri su odlučili pokazati tu snagu ženstvenosti i u svojim su kolekcijama umjesto odijela sa hlačama, u fokus stavili dvodijelne komplete sa suknjama. Točnije, zahvaljujući imenima poput Michaela Korsa i Oscara de la Rente, ova je silueta doživljela veliki #comeback.

Dame posebice vole ovaj look jer je riječ o kombinaciji koja istovremeno objedinjuje praktičnost, jednostavnost, chic, ali i upečatljiv izgled sa trendy čizmama iznad koljena i gležnjačama. Također, uz odabir modnih detalja u svega nekoliko trenutaka ovu modnu jednažbu možete u potpunosti personalizirati. 

Ono što je drugačije ove sezone jeste činjenica da ih češće možemo vidjeti i izvan poslovnog okvira. Razigrane boje te odmak od poslovne strogoće, omogućio je da na ovaj duet računamo i u brojnim dnevnim izdanjima. Jarke i pastelne boje, upečatljivi uzorci transformirale su klasičnu kombinaciju suknja odijelo u trendi komplet za svaki dan i priliku.

Foto: @melisekrem

Kako biste se dodatno inspirirali za stylish, jesenske priče koje uključuju odijelo suknju, u nastavku smo izdvojili još nekoliko odličnih kombinacija koje su nas osvojile na prvu.

Foto: @melisekrem

Foto: @melisekrem

Foto: @melisekrem

***

Naslovna fotografija: @melisekrem
Tekst: Ilda Lihić-Isović

STILSKI SAVJETI , 19.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@melisekrem

Podijeli:

Posljednje objavljeno