(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe!

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
17.2.2014.

Aktivirajte mišiće grudnog koša i ruku!      Bučice u ruke i vježbajte s nama!   Ako je suditi po vremenskim prilikama posljednjih par dana, vrijeme nošenja laganije odjeće nam se opasno približilo. Iako smo često više koncentrirani na skidanje masnih naslaga s bedara, stražnjice i trbuha, vjerujte nam na riječ, one na rukama nisu ništa manje vidljive. Sigurno ste koji put odustali od uskih majica i haljinica kada ste vidjeli da otkrivaju „jastučiće“ na mjestima na kojima nikako nisu poželjni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ok, ako ih niste baš na taj način primijetili, mahali nekada sigurno nekome jeste (nismo polupali lončiće, slijedi objašnjenje). Znate onaj osjećaj kad vam skupa s dlanom mašu i „mišići“ nadlaktice, točnije onako, mlitavo se klate? Eh, da bismo izbjegli daljnje takve scenarije, donosimo vam set vježbi s bučicama za izgradnju mišića grudnog koša te mišića ruku. Ne morate imati prave bučice, napunite dvije boce od pola litra tekućinom i spremni ste za vježbanje. Uvrstite ih u svoj popis tjelovježbi i rezultati će uskoro biti očiti. Ako budete vrijedni, onda i do proljeća. I onih uskih majica i haljinica koje više nećete zaobilaziti.

{youtube}oUychjqfO8I{/youtube}

Nakon što ste uspješno odradili vježbe, zamolit ćemo vas da ruke još malo držite aktivnima, sad za nešto što će vam biti sigurno draže. Iz zdjele za voće uzmite one kivije koji vam danima stoje jer ih se, iako su na vidljivom mjestu, ne sjetite pojesti. Slijede upute za jednostavni kivi frape.

Potrebni sastojci :

5 kivija

2 dcl mlijeka

2 žlice šećera ili meda

frape-od-kivija
 

Sve sastojke stavite u blender, izmiksajte i poslužite u čaše. Miriše na uspješan početak radnog tjedna, zar ne?

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno