Što je obilježilo najkreARTivniji bh. vikend?

EVENT
12.12.2011.
Sajam modamo.kreARTiva je posjetilo 1.300 ljudi    Dva datuma koja će ostati upamćena kao početak novog doba za sve kreARTivce koji djeluju na području BiH, ali i ponosne članove Modamo.info uredništva, zasigurno su 10. i 11.12.2011. Prije par mjeseci smo obećali projekt koji će promijeniti bh. scenu kada se radi o modnim dodacima i ručno izrađenim stvarima, a u ova dva dana smo taj zaokret, odgovorno tvrdimo, i napravili. 37 izlagača dobilo je priliku predstaviti svoj rad pred više od 1 300 osoba koje su posjetile sajam modamo.kreARTiva, te se kroz sajam promovirati kroz 40 različitih internet, TV, radio i tisak bh. medija koji su ga pratili.

Unatoč nezavidnoj kupovnoj moći koja vlada, malo tko od izlagača nije u dva dana rasprodao cijele izrađene kolekcije i uzeo narudžbe kupaca za nove proizvode, što je još jedan pokazatelj kvalitetne i inovativne izrade koju nude.
Uspjeli smo domaći proizvod nametnuti pred uvoznim kada je riječ o kupovini, što smo i naveli kao osnovni cilj modamo.kreARTive. Sada idemo dalje. Ova dva datuma su dani koje ćemo pamtiti kada govorimo o bh. kreARTivcima, a 2012. će biti godina koju će upamtiti. Vidjet ćete zašto.

41

Ostanite kreARTivni.  

PreviousNext


Modamo.info
Foto:Andrija Zeljko za Modamo.info  

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: