Što je obilježilo najkreARTivniji bh. vikend? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Što je obilježilo najkreARTivniji bh. vikend?

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
12.12.2011.

Sajam modamo.kreARTiva je posjetilo 1.300 ljudi    Dva datuma koja će ostati upamćena kao početak novog doba za sve kreARTivce koji djeluju na području BiH, ali i ponosne članove Modamo.info uredništva, zasigurno su 10. i 11.12.2011. Prije par mjeseci smo obećali projekt koji će promijeniti bh. scenu kada se radi o modnim dodacima i ručno izrađenim stvarima, a u ova dva dana smo taj zaokret, odgovorno tvrdimo, i napravili. 37 izlagača dobilo je priliku predstaviti svoj rad pred više od 1 300 osoba koje su posjetile sajam modamo.kreARTiva, te se kroz sajam promovirati kroz 40 različitih internet, TV, radio i tisak bh. medija koji su ga pratili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč nezavidnoj kupovnoj moći koja vlada, malo tko od izlagača nije u dva dana rasprodao cijele izrađene kolekcije i uzeo narudžbe kupaca za nove proizvode, što je još jedan pokazatelj kvalitetne i inovativne izrade koju nude.
Uspjeli smo domaći proizvod nametnuti pred uvoznim kada je riječ o kupovini, što smo i naveli kao osnovni cilj modamo.kreARTive. Sada idemo dalje. Ova dva datuma su dani koje ćemo pamtiti kada govorimo o bh. kreARTivcima, a 2012. će biti godina koju će upamtiti. Vidjet ćete zašto.

41

Ostanite kreARTivni.  

PreviousNext


Modamo.info
Foto:Andrija Zeljko za Modamo.info  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno