(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe!

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
24.2.2014.

Istegnite leđa i opustite rameni pojas uz par jednostavnih vježbi!   Početak je novog radnog tjedna. Za mnoge od nas sinonim za pet dana (barem) osmosatnog sjedenja u uredu za računalima, na šalterima, u trgovinama itd. Ta „aktivnost“ predstavlja veliki napor za leđa i ramena koja nerijetko postanu ukočena i bolna. Ukoliko smo sretni, možda imamo nekoga od ukućana tko će biti voljan pružiti nam fizioterapeutke usluge. Bol će trenutno sigurno popustiti, no, sutra smo opet na istom radnom mjestu, leđa su ponovno izložena naporu i bol se vraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga smo za vas odlučili pronaći nešto efikasnije i pristupačnije rješenje od masaže (za one čiji ukućani nisu baš uvijek raspoloženi za ispunjavanje želja). Radi se o setu vježbi za istezanje i opuštanje mišića leđa i ramenog pojasa. Ponovite ih nekoliko puta tjedno, vaša leđa će vam sigurno biti zahvalna, odmorniji ćete dolaziti s posla i sigurno biti raspoloženiji za kućne radinosti. Navečer ćete se opušteni i bez bolnih uzdaha moći prepustiti čitanju vijesti sa omiljenih portala.

Prostirku ili ručnik na pod, klik na link i slijedite upute.

{youtube}j6dr-HeZ4rI{/youtube}

Da biste se nakon ovih opuštajućih vježbi okrijepili i napunili potrebnom energijom, preporučujemo vam zdrav vitaminski napitak koji će vas instant „podignuti“.  Potrebi sastojci su :

1 jabuka

1 banana

1 naranča

Šačica lanenih sjemenki (po želji)

napitak-voce

Sve sastojke smiksajte u blenderu te razdrijedite vodom ukoliko je potrebno. Obojite svoj ponedjeljak bojama ovog osvježavajućeg napitka i jamčimo vam odličan dan!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno