(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
5.5.2014.

„Poništite“ nezaobilazno prvosvibanjsko prejedanje HIIT treningom!   HIIT (High intensity interval training), kako mu samo ime kaže, je trening visokog intentizeta. Što to zapravo znači? To znači da ovakav tip treninga naglasak stavlja na snagu i pomiče granice izdržljivosti mišića i tijela. Princip je vrlo jednostavan. Radi se određen set vježbi s zadanim brojem ponavljanja (maximalnim intenzitetom kojeg vaši mišići mogu izdržati), a između ponavljanja su periodi aktivnog odmora (npr. lagano trčanje u mjestu). Postoje različite varijacije HIIT treninga, s naglaskom na različitu skupinu mišića, no, bit je da vježbe trebaju biti kratke, periodične, te da ih treba raditi punom snagom. I naravno, ne zaboravite na odmor između ponavljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvosvibanjska druženja i prejedanja vjerujemo da ne treba objašnjavati detaljno kao HIIT trening. Većina nas si je dozvolila „malo“ više hrane i pića nego što nam je stvarno bilo potrebno, ali ništa što se ne da popraviti. Samo jedan klik vas dijeli od odličnog HIIT treninga s naizmjeničnim setovima kardio vježbi i vježbi za trbušne mišiće. Štoperice u ruke i krenite!

{youtube}eHUX2Gz_dhg{/youtube}

Da ne biste krivili nedostatak inspiracije za neodržavanje obećanja da ćete nakon praznika pripaziti što jedete pronašli smo za vas sjajan recept za detoksikaciju. Čisto da vam skratimo muke pretraživanja i nedoumice koji recept odabrati.

Potrebni sastojci :

2 krastavca

Komadić svježeg đumbira

½ limete

Šolja peršina

Prstohvat čilija (u prahu)

djumbir-krastavci
 

Sve sastojke smiskajte u blederu uz dodatak malo vode. Ispred sebe imate kombinaciju sastojaka koji sadrže vodu, prirodni su diuretici, imaju antiupalna svojstva i stimuliraju metabolizam. Jamčimo : organizam će vam biti jako zahvalan na ovom čišćenju!

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno