(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

(P)ostanite fit uz MODAMO.info tjelovježbe

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
3.2.2014.

Par jednostavnih vježbi do oblikovane stražnjice   Možda će neke od vas sad malo zakolutati očima i reći da je još rano za ovaj tip vježbi. Rano u smislu godišnjeg doba koje je u tijeku. Imamo na sebi nekoliko slojeva odjeće i lako nam je prikriti određene dijelove tijela. No, kada dođe svibanj, teretane su pune i aerobic grupe vrve novim članovima. Svi bismo htjeli rezultate u par tjedana, i kao, čudesno ćemo se zategnuti i zablistati u istesanom tijelu na plaži. Kad stigne ljeto i kupaći kostimi, shvatimo da se naše tijelo nije baš čudesno transformiralo i kažemo sebi da ćemo dogodine pametnije, tj. na vrijeme početi vježbati. Eh, pa obavještavamo vas da je „dogodine“ nastupilo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za početak, donosimo vam set vježbi za učvršćivanje stražnjice, a ukoliko nas budete pratili i sljedećih tjedana, obećavamo jednako djelotvorne vježbe i za ostale dijelove tijela. No, dobra stvar kod ovih vježbi jest da ako ih pravilno izvodimo ujedno zatežemo i mišiće nogu i trbuha. Slijedite upute lijepe Renate Sopek i rezultat sigurno neće izostati. Let's kick ass this Monday! J

{youtube}cswB95tl4yo{/youtube}

Budući da smo veliki obožavatelji voća u svakom obliku, odlučili smo vas ovaj put za uspješno odrađen trening nagraditi odličnim i jednostavnim receptom za shake sa zamrznutim šumskim voćem.

Potrebni sastojci su :

2 dcl gustog jogurta (što manji postotak masnoće to bolje)

2 dlc mlijeka

2 šake zamrznutog šumskog voća

2 žlice meda

1 mala žlica cimeta

Jogurt, mlijeko, med i cimet izmiksajte u blenderu, a potom dodajte voće i miksajte dok ne dobijete gustu smjesu. Izlijte u dvije čaše i započnite radni tjedan uz hranjivu zdravicu s dragom osobom!

vjezbe_sake

A.M.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno