10 zimskih kombinacija sa smeđom bojom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 zimskih kombinacija sa smeđom bojom

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
25.12.2022.

Ako je vjerovati statistikama, iako nam je to izazovniji dio posla kao kreativcima, kombinacije sa smeđom bojom su one koje najviše čitate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ne iznenađuje da smo se odlučili za kreiranje priče o komadima u smeđim bojama i ove zime. Zemljane nijanse su mirne, tople i lagane za kombinovanje no, ponekad tom miru želimo dodati i mali twist pa smo u potrazi za kombinacijama drugačijim od onog što smo do sada nosili. Kako biste kreirali drugačije kombinacije potrebno je da komade iz ormara vidite u drugom svjetlu. Ako upravo tu košulju uvijek nosite ponedjeljkom s istim hlačama i istim blejzerom, pokušajte je dodati u kombinaciju od utorka i pogledajte šta će se desiti. 


Upravo s ovakvom filozofijom odijevanja ćete prestati misliti da nemate šta obući. Kako biste se dovoljno inspirisali za kreiranje novih kombinacija, odlučili smo vam kreirati mali stilski vodič. Kombinacije omiljenih modnih insajderica će sigurno pomoći. Zato, u nastavku izdvajamo 10 kombinacija za zimu s komadima u zemljanim tonovima. 

 

10 zimskih kombinacija 
 

* * *
Naslovna fotografija: @viva_lamoda 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno