Do kraja mjeseca ostalo je još 10 dana, a mi donosimo stilski šalabahter za svaki dan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Do kraja mjeseca ostalo je još 10 dana, a mi donosimo stilski šalabahter za svaki dan

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
21.11.2023.

Od 12. mjeseca oficijelno počinjete sa svojim zimskim komadima i capsule garderobom koju ste kreirali?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Onda smo sigurni da vam nedostaje inspiracije za kreiranje kombinacija do kraja 11. mjeseca. Stoga smo odlučili kreirati stilski šalabahter od 10 kombinacija za svaki dan do decembra. U trendovima za ovu sezonu ističu se topli i mekani materijali, skoro pa fluffy stvarajući kombinacije koje nisu samo stilski interesantne, već i udobne.

 Skoro je sezona i dugih kaputa pa smo naravno imali na umu da ste ih i vi već dodali u svoju dnevnu rutinu. Kombinacija ispod, koju je kreirala Leonie, sigurno će zagolicati vašu maštu. Spretno se poigrala s različitim siluetama i volumenima, tako je predimenzionirani kaput sparila sa kratkim kožnim hlačama, dubokim čizmama i oversized džemperom. Uspjela je tonirati cijelu kombinaciju kojom vladaju neutralne nijanse. 

 Zemljana paleta boja je vladarica zimskih izdanja pa nismo zaboravili dodati inspirativne outfite i za vas koje uživate u smeđim i nude nijansama. 

 

 Dok neki rado prigrle trend neutralnih zimskih tonova, drugi pak žele dodati boje u kombinacije za hladnije vrijeme. Ove sezone nećete pogriješiti ako dodate klasičnu crvenu boju, nikada ne izlazi iz mode, a trenutno na street style sceni ima veliki hype. 

Čekamo vas u decembarskoj stilskoj priči, a do tada bismo rado vidjeli vaša izdanja na Instagramu uz #DoYouBonjour!

 

* * * 
Naslovna fotografija: @katrinstr  
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno