Izdvojili smo 3 proizvoda brenda Ziaja koja imaju najviše pozitivnih recenzija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Izdvojili smo 3 proizvoda brenda Ziaja koja imaju najviše pozitivnih recenzija

Tekst:

Ana Rotim

ZDRAVLJE I NJEGA
2.5.2023.

Popularni poljski brend Ziaja stekao je popularnost među zaljubljenicima u svijet ljepote, a nakon što je pronašao mjesto i na našem tržištu postao je skoro pa nezaobilazna tema beauty razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o kozmetičkom brendu za njegu kože koji je u svijet ljepote zakoračio prije nešto više od trideset godina. Stoga, poželjeli smo istražiti koji su to proizvodi tijekom višegodišnjeg rada brenda stekli status najtraženijih u svijetu ljepote, odnosno status bestsellera.


Ziaja šećerni piling

S obzirom da je Ziaja brend fokusiran na njegu kože, rekli bismo da nam je na neki način bilo i logično kada smo pronašli da je jedan od omiljenih proizvoda damama šećerni piling za tijelo. Namijenjen je za sve tipove kože, a najviše pozitivnih recenzija dobio je upravo zbog mirisnog traga koji ostavlja na koži.

 Ziaja cupuacu losion za samopotamnjivanje

Kreme za samotamnjenje posluže kao jednostavniji put do tamnog tena, posebice kada se ne želimo previše izlagati štetnim UV zrakama. Stoga, krema za samotamnjenje brenda Ziaja vrlo je brzo ukrala pažnju beauty entuzijastica. Riječ je o kremi koja sadrži cupuacu maslac, a čije rezultate možete vidjeti samo par sati nakon upotrebe.

Vrlo važno prije samog nanošenja kreme je napraviti dubinski piling kako biste izbjegli nastanak neurednih mrlja. Najveća mana ovog proizvoda je ta što ostavlja blago neugodan miris, baš poput onog koji općenito karakterizira kreme za samotamnjenje.

 

 


Ziaja goat's milk regenerator za kosu

Još jedan proizvod koji je na društvenim mrežama vodeći po broju pozitivnih recenzija je Ziaja regenerator na bazi proteina kozjeg mlijeka. Prema iskustvima djevojaka riječ je o proizvodu za obnavljanje suhe i oštećene kose.

 

* * *
Naslovna fotografija: @baileyclarkx 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno