ZARA torbe od jute će i ove sezone na elegantan način upotpuniti svaki proljetni/ljetni look - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

ZARA torbe od jute će i ove sezone na elegantan način upotpuniti svaki proljetni/ljetni look

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

HIGH STREET
28.4.2023.

Vjerujemo da dijelimo mišljenje kad kažemo da dobar izgled nije potpun bez dobre torbe jer torbe su onaj dodatak koji odjevnim kombinacijama daje dašak osobenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da svako godišnje doba ima svoje trendove u pogledu torbi, sa prvim znacima proljeća vraćaju nam se torbe od jute i zadržavaju se cijelo ljeto jer su savršene kako za svakodnevno nošenje, tako i za dane na plaži.

 U high street brendu ZARA pronašli smo model za koji smo sigurni da će uskoro imati natpis "rasprodano" jer je to jedan od onih praktičnih i stilizovanih modnih dodataka koji itekako vrijede


 Naime, radi se o vrsti torbe koju karakteriše boho stil, tačnije romantičan i opušten stil u kojem su akcentirani rustikalni detalji, a model o kome pričamo, oduševio nas je jer osim što je praktičan, on je i elegantan pa se možemo zamisliti da ga nosimo i uz haljinu za večernji izlazak. Ručke na ovom modelu torbe izrađene su od kože i tako se postiže ona sofisticirana nota koja ovu torbu čini odličnim saveznikom za davanje elegantnog dodira odjevnim kombinacijama. 

 ***
Naslovna fotografija: @marieandmood

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno