10 udobnih košulja od pamuka iz kojih ne izlazimo ovo ljeto - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 udobnih košulja od pamuka iz kojih ne izlazimo ovo ljeto

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
17.5.2022.

Košulja od popelina je jedna od najbazičnijih komada kako u dućanima tako i u našim ormarima, a rađena je od popelin pamuka često u kombinaciji i s drugim tkaninama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Konstanta je u našim ormarima te vam možda klasična bijela košulja od popelina sada već ne izaziva osmijeh na licu kada je ugledate u ormaru. S toga smo se bacili u potragu za nešto kreativnije osmišljenim košuljama od popelina jer našim kombinacijama uvijek daju notu profinjenosti i uglađenosti. Bilo da kreirate kombinaciju za posao, kafu s prijateljicama ili svečanu prigodu, ove košulje su uvijek dobra baza naših outfita. 

 Lako se održavaju i prilagodljive su svim temperaturama, pa tako i ih kod modnih insajderica možete vidjeti i kao pokrivalo za plažu. Uz jednostavne komade poput omiljenih farmerica i tenisica, s ovom košuljom ćete kreirati sofisticirani look. U omiljenom high street dućanu, u Zari smo pronašli pregršt različitih modela, a izdvojili smo 10 koji su nam instant izmamili osmijeh na lice. Izdvojili smo one bez rukava, s volanima, oversized i popelin košulje u bojama idealne za topliji period godine.  
 

10 najljepših modela popelin košulja 
 

ZARA 39,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 45,95 KM

ZARA 45,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 45,95 KM

ZARA 49,95 KM

ZARA 39,95 KM

ZARA 85,95 KM

ZARA 45,95 KM

* * *
Naslovna fotografija: @ezgiiergun

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno