Izdvajamo elegantne Zara artikle u kojima želimo dočekati ljeto - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Izdvajamo elegantne Zara artikle u kojima želimo dočekati ljeto

Tekst:

Marija Perić

HIGH STREET
14.5.2022.

Ljeto uvijek povezujemo sa zabavnim uzorcima, bojama, lepršavim materijalima, haljinama i kompletima. Upravo takve artikle smo pronašli na policama Zara trgovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Instagram dame su također brzo vidjele potencijal ovih Zara artikala, pa ćemo upravo kod njih moći vidjeti kako kombinirati romantičnu ružičastu haljinu i Zara komplet sa uzorkom. Ružičasta haljina može biti idealna za šetnje po gradu, uz sandale ju možete nositi i kao gošća na vjenčanju ili na date. S druge strane imamo komplet sa točkicama koji također može biti idealan odabir za ležerne i svečane kombinacije, ovisno o dodacima koje birate. Više otkrivamo u nastavku.

 

Zara komplet
 

Kombinacija bluze i hlača s visokim strukom odlično naglašava žensku figuru, a osvojiti će vas i to da su oba komada rađena od prirodnih materijala kao što su lan i viskoza. U ovom kompletu osjećati ćete se ugodno i tijekom velikih vrućina, a ujedno ćete izgledati elegantno, vedro i poletno.  

 

ZARA košulja na vezanje 49,95 KM

ZARA hlače 59,95 KM


Zara haljina na preklop
 

Ova haljina od žakara postati će haljina koju ćete htjeti nositi cijelog ljeta. Haljina je na preklop s dubokim V izrezom i odlično će pristajati svima. Poseban uzorak i boja privlačiti će pozornost, a moći ćete ju nositi u raznim prilikama.

 

ZARA haljina 85,95 KM
 

 ***
Naslovna fotografija: @rocio0sorno

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno