Ova Zara haljina je artikal koji će biti zvijezda brojnih svečanih izdanja

HIGH STREET
21.2.2021.

Sastavni dio ormara svake zaljubljenice u modu je mala crna haljina, jednostavna i nenametljiva, a opet tako elegantna i sofisticirana. No unazad nekoliko sezona još jedna haljina pronašla je mjesto na samom vrhu najpoželjnijih nijansi, a riječ je o crvenoj haljini koja uz minimalno truda kreira upečatljiv outfit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz modne dodatke koje birate, ona može imati trendovsku notu, pokazati vašu rockersku stranu uz gležnjače ili otkriti vašu ljubav prema romantičnim kombinacijama uz crne salonke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @indiralacalle

Zara kao jedan od omiljenih high street brendova je predstavio svoju kolekciju za narednu sezonu i dao nam nagovijestiti da nas čeka itekako zabavna sezona u kojoj će posebno mjesto zauzeti crvena haljina sa prorezom i mašnom na leđima. Naime, ovaj model koji nam je zapao za oko već je osvojio simpatije zaljubljenica u modu kao idealan odgovor na sve posebne prilike.

Haljina je dostupna na policama dućana po cijeni od 99,95 KM i ne sumnjamo da će postati jedan od onih vječnih artikala u ormaru koji ćete nositi sezonama.

ZARA 99,95 KM

***

Naslovna fotografija: @indiralacalle
Tekst: Ilda Lihić-Isović

HIGH STREET , 21.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@indiralacalle

Podijeli:

Posljednje objavljeno