XXL torbe idealne za putovanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

XXL torbe idealne za putovanja

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
25.7.2023.

Vjerujemo da smo prije svakog putovanja svi euforični, ali i u blagoj panici, kada shvatimo što sve treba spakirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lista must have proizvoda, onih koji nam na putovanjima trebaju biti pri ruci, uvijek je velika. U skladu s time uvijek smo u potrazi za savršenom ručnom torbom koja ispunjava dva glavna zahtjeva – da sve potrebno stane u nju, a da se pri tome lako uklapa u naš modni izričaj.

Iz toga razloga naš nezaobilazan suputnik uvijek je tote bag što u doslovnom prijevodu i znači - velika torba. Od luksuznih i high street brendova, do dizajnerskih brendova sa domaće scene, svi imaju šaroliku ponudu tote torbi. Mi vam izdvajamo 8 među kojima će svaka djevojka uspjeti pronaći svoj favorit. 


 



Za djevojke koje vole šarenilo tu su torbe na prugice, otkačeni tie dye trend, ali i romantične cvjetne varijante. Ljubiteljice crne boje klasiku mogu razbiti torbom sa zakovicama.      

Za nešto elegantniji look, predlažemo kožne tote torbe u neutralnim nijansama ili jarkim bojama poput fuksije. Kada je u pitanju morska destinacija najčešće biramo torbe od jute. Među njima se našla i popularna tote torba domaćeg brenda Freya, za koju je najavljeno da uskoro ponovno dolazi na stanje, a mi ju željno iščekujemo. 



High-street i dizajnerski modeli koje mi biramo za putovanja


Parfois 75 KM

ZARA 85,95 KM

ZARA 23,95 KM

ZARA 35, 95 KM

Parfois 65 KM

Mango 239 KM

Parfois 65 KM

Freya 295 KM
 

***
Naslovna fotografija: @negin_mirsalehi

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno