Zaljubili smo se detalje ručno izrađenih vrtuljaka domaćeg baby brenda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaljubili smo se detalje ručno izrađenih vrtuljaka domaćeg baby brenda

Tekst:

Maria Krezić

MAME RULZ
18.3.2022.

Neutralni i pastelni tonovi koji prevladavaju u uređenju dječjih sobica, najčešće su razigrani šarenilom maštovitih dekoracija. Zanimljivi detalji poput baldahina, šatora, postera, ručno izrađenih plišanaca, dekica i jastučića čine jedan posve zaseban, savršen dječji svijet. No, ono što nam je ovaj put posebno zastalo u pogledu su preslatki vrtuljci u izradi domaćeg Dje Lee baby decor brenda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na engleskom jeziku poznat pod izrazom cloud mobile, vrtuljak je idealan i koristan ukras u kutku sobice vaše djevojčice ili dječaka. Da je ljepota zaista u jednostavnosti, dokazuje profinjeni dizajn Dje lee dekoracija u nježnim nijansama upotpunjenih drvenim detaljima. U svemu tome, ovaj brend je ostavio prostora svim svojim kupcima da sami usklade boje po vlastitim željama. Vrtuljak dolazi s nosačem, ugrađenim mehanizmom, te nekoliko različitih melodija koje će pomoći vašoj bebi da mirno utone u san.

 

 

Labudovi, mjesec, zvjezdice, oblačići, anđeoska krila, zračni baloni, medvjedići - sve su to motivi koji krase ovaj neodoljivi dekorativni predmet za mališane. Smješten iznad krevetića, vrtuljak zabavlja dijete plesom prekrasnih figurica i igračaka što vise s drvenog kotača. Kreativne ruke Dje Lee tima zauzete su svakodnevnim narudžbama, a svim mamama i onim koje će tek to postati donosimo inspiraciju da naručite i vi svoj omiljeni dizajn za vašu bebicu.

 


* * *
Naslovna fotografija: @djelee_babydecor

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno