Visoki rep: 10 svečanih frizura koje ćete htjeti kopirati već danas - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Visoki rep: 10 svečanih frizura koje ćete htjeti kopirati već danas

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
4.6.2022.

Vjerujemo da nismo jedini koji križamo dane na svom kalendaru željno iščekujući taj datum kada imamo vjenčanje nama dragih osoba, svečanu prigodu ili pak bajkoviti događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što rado biramo modnu kombinaciju ili pak makeup poseban začin cjelokupnom looku daje frizura. S obzirom na to da smo u sezoni visokih temperatura kada tražimo bilo kakav način da se osjećamo lagodnije idealna frizura koja vam može itekako poslužiti tijekom toplih dana je visoki rep. Radi se o načinu stiliziranja kose koji vam omogućuje da uz pomoć nakita dodatno oplemenite izdanje i postignete jedinstven izgled.

 


Naime, ovu frizuru možete veoma lako uklopiti u svaki stil pa tako ukoliko ste zaljubljenica minimalističkog looka obožavat ćete visoki rep u kombinaciji s laganim valovima ili pak ravnom kosom i elegantnim nakitom. Dame koje pak više vole eksperimentirati s različitim stilovima mogu kombinirati visoki rep sa zanimljivim ukosnicama, kao i mašnicama. U nastavku donosimo dame koje će vas nadahnuti da ove sezone probate upravo ovu frizuru. 

 

 

 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @sofiarichie 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno