Visoki rep stvara moćan look koji posebno volimo za vrijeme ljetnih vrućina - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Visoki rep stvara moćan look koji posebno volimo za vrijeme ljetnih vrućina

Tekst:

Arijana Bošnjak

KOSA
3.8.2023.

Ljeto je vrijeme kada se zbog velikih vrućina naša kosa brže masti i često odluči biti neposlušna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je visoki rep idealno rješenje za ovu sezonu, a mi vam donosimo par trikova kako stvoriti besprijekoran look i ukrotiti svaku tvrdoglavu vlas na glavi.

Ako imate čistu kosu, za lakše oblikovanje, dodajte joj malo teksture uz pomoć suhog šampona ili laka za kosu. Tako će rep dobiti na volumenu i gustoći, a za djevojke s tankom kosom koje žele dodatni volumen, savjetujemo da rep natapirate s donje strane. Za ekstra volumen, pokušajte s trikom koji je postao viralan na Tik Toku, a za koji vam je potrebna samo velika šnala:

 Kada želite nešto svečaniju frizuru rep možete podignuti na viši nivo uz ukrase poput upadljivih šnala i šarenih cirkona, a za jedan chic look umjesto gumice za kosu možete svezati svoju najdražu maramu.  

 Za jedan razigran i  bezbrižan look, prethodno uvijte kosu u ležerne valove i dobit ćete raščupani visoki rep. Ako radije želite postići glam look, birajte ravan i zaglađen rep, a uz to šiške koje uz pomoć ukosnica i laka za kosu možete maknuti u stranu i tako "uokviriti" lice. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @anisasojka 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno