VIDEO: Pogledajte kako smo se proveli na ovogodišnjem Festivalu dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva!

BONJOUR.CLUB
9.6.2017.
MODAMO.kreARTiva se ove godine, sredinom petog mjeseca, točnije 13. i 14.5.2017., sa svojih 60 sjajnih izlagača preselila u centar Sarajeva. Naime, ispod kreARTivnog šatora od 400m2 kojeg smo postavili na Trgu djece Sarajeva, tj. na platou BBI centra posjetitelji su uživali u druženju te razgledavanju i kupovini handmade artikala s MADE IN BIH etiketom.

Sunčano vrijeme, dobra energija, nova prijateljstva i prekrasne nove kolekcije domaćih kreARTivaca su obilježile treći Festival MODAMO.kreARTiva koji je ove godine MODAMO.info tim organizirao u partnerstvu sa INTERA Tehnološkim parkom uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država.

Druženje je rezultiralo prekrasnim foto uspomenama koje su nastale ispred MEGGLE Insta fotkalice koja je u dva dana zabilježila skoro tisuću veselih fotografija. Uz to posjetitelji su uživali i u razgledanju novog Renault Clia koji je obojen u boje MODAMO.kreARTiva Festivala bio naše službeno auto za 2017. godinu.

Kako je izgledalo naše druženje, te zašto je vikend kada se održava naš Festival zapravo najkreARTivniji vikend u godini saznajte klikom na ikonicu 'play' na videu kojeg donosimo u nastavku.

Do naredne godine, šaljemo vam kreARTivne pozdrave i brdo dobre energije!

">

 

Foto/video: Edvin Kalić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: