VIDEO: Donosimo kreativne ideje kako ovih blagdana upakirati poklone - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

VIDEO: Donosimo kreativne ideje kako ovih blagdana upakirati poklone

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
15.12.2022.

Sezona blagdana uvijek sa sobom donese dašak euforije, posebne atmosfere u zraku koja i najmanju sitnicu u danu učini posebnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pravljenje kolača, druženje s najdražim ljudima, ali i darivanje za blagdane samo su neki od rituala s kojim slavimo ovo doba u godini. Posebno nam je drago darovati poklone, kako u sklopu Secret Santa darivanja na poslu, tako i kroz obiteljska blagdanska slavlja.

 I jednako koliko volimo izraz lica osobe koja se oduševi poklonu koji smo joj kupili, dodatno možemo uživati i u njenom divljenju našem načinu pakiranja poklona. S obzirom i da sami način pakiranja može dati svoj šarm poklonu, u nastavku smo izdvojili nekoliko ideja kako upakirati razne vrste darova. Koji od ovih trikova ćete vi iskoristiti?

 

Kako na simpatičan način upakirati poklon u kutijici?
 

Ako želite oduševiti osobu kojoj poklanjate određenu sitnicu, dodatak poklonu bit će i ovo kreativno pakiranje koje je toliko lijepo da će se osoba pitati usudi li se uopće raspakovati poklon.

 

@wioleta_daria How to make a pretty gift 🎁😍 #advent#christmas#diy#tutorial#fyp#wrappinggifts#weihnachten♬ Jingle Bell Rock (Daryl's Version) - Daryl Hall & John OatesKako na nešto drugačiji način upakirati poklon u kutiji?
 

Sve popularniji način pakiranja poklona dolazi s džepićima u koje čak možete sakriti i malenu poruku, grančicu bora ili slatkiš.

 

@tribeskincare One of my favourite ways to wrap a Christmas present🎁 #wrappingtutorials#presentwrappingchallenge#christmaspresent2022♬ original sound - Tribe SkincareKako upakirati poklone neobičnog oblika?
 

Kad se nađete u situaciji da trebate upakirati poklone kao što su medvjedići, lopte ili više manjih poklona, ovakvo kreiranje vlastite poklon vrećice bit će dobra ideja.

 

@wrappinqueen Create your own gift bag out of wrapping paper! Watch to learn how! #wrappinggifts#wrappingtutorial#wrappinghacks#wrappingpresents#christmaswrapping♬ Love You So - The King Khan & BBQ ShowKako upakirati okrugle predmete i šalice?
 

Okrugli predmeti najizazovniji su za upakirati posebice jer samim izgledom mogu nagovijestiti što se nalazi u ukrasnom papiru. Ali, ovo je trik koji će vam u tome pomoći!

 

@effectivespaces How to wrap a mug. This is great for lots of different shapes and I hope that it helps. It is long overdue sorry. xx #wrappinggifts#coffee#fyp♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic


***
Naslovna fotografija: @adelina.negoescu 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno