Video: Kako koristiti najpopularniju četku za kovrče koja je dostupna i u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Video: Kako koristiti najpopularniju četku za kovrče koja je dostupna i u BiH

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
7.4.2023.

Nije tajna da kovrčava kosa zahtijeva nešto više brige posebice kada je riječ o stiliziranju poslije pranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zato nepravilno sušenje kovrčave kose može učiniti da ona izgleda neuredno i beživotno. Stoga, načini, ali i proizvodi za njegu kose uz koje ćemo na jednostavan način kreirati #wow efekt privuku posebnu pažnju.

 Jedan od takvih proizvoda je četka za kosu brenda Denman koja je vrlo brzo osvojila društvene mreže djevojaka s valovitom kosom. Naime, riječ je o brendu specijaliziranom za proizvodnju profesionalnih četki za svakodnevno korištenje. No, kao najtraženija četka izdvojio se model pod nazivom D3 za njegu kose i kreiranje prirodnih uvojaka.

 Stoga, kako biste što jednostavnije naučili koristiti ovu četku u nastavku donosimo video koji je postao viralan na društvenim mrežama. 

 

@_yaliah How i style my curls using the denman brush method 🫶🏻 #curly#curlyhair#curlygirl#curlyhairtutorial#curlyhairroutine#curlyhaircheck#curlyhairstyles#curlyhairproblems#curlygirlmethod#curlyhead#denmanbrush#howtostylehair#hair#hairstyle#haircut#hairtok#hairtutorial#hairstyles#hairtransformation#hairstylist#hairtutorials#naturalhair#curls♬ Bad Habit - Steve Lacy Četka je dostupna na web stranici Frizerland, gdje možete otkriti pojedinosti o proizvodu.

* * *
Naslovna fotografija: @sarahangius

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno