Usklađeni set košulje i šorca je trend koji dominira ljetnim kombinacijama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Usklađeni set košulje i šorca je trend koji dominira ljetnim kombinacijama

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
1.6.2023.

Svaka sezona sa sobom donosi i nove trendove te dok smo prošle godine nosili biker šorceve i predimenzionirane majice, ovog ljeta svi nose set košulje i šorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Podudarne setove smo nosili i tijekom hladnijeg perioda godine, kako one pletene, setove trenerki tako i kombinacije s blejzerom i suknjom. Ima nešto posebno u kombinacijama koje su sačinjene od setova i podudarnih boja. Pružaju izgledu profinjeniji i skupocjeniji izgled, a lako ih je kombinirati. S obzirom na to da je su nam udobnost, lakoća stilizirana i prozračan izgled must za ljeto, ovi setovi su savršeni iz više razloga. 

 Pri listanju Instagram profila modnih insajderica, nismo mogli ne primijetiti nekoliko varijacija ovog looka. Iako su najpopularniji setovi u plavoj boji s prugicama, u stilu boyfriend košulje, mnoge dame su se odlučile i za one u jarkim bojama, lanenim materijalima, pa neke su čak birale i materijale poput frotira. Inače ga najčešće nose na plažu u kombinaciji s badićima, ali se lako stilizira i za svakodnevne outfite koje nosimo po gradu. U nastavku pogledajte njihove kombinacije i što prije se pridružite ovom ljetnom trendu.  

 

Najljepše kombinacije seta košulje i šorca 

 

* * *
Naslovna fotografija: @sincerelyjules
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno