Kako postići onaj „wow“ efekt uz proizvode koji tankoj kosi daju volumen - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako postići onaj „wow“ efekt uz proizvode koji tankoj kosi daju volumen

Tekst:

Arijana Bošnjak

KOSA
7.8.2023.

Vjerujemo da smo se svi našli u situaciji kada nam je zdrava kosa, puna volumena, pružila osjećaj nevidljive krune na glavi. Razni proizvodi pomoći će da i tanka kosa tako izgleda, pa u sljedeći beauty shopping ponesite ovu listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


 Svi znamo da je za vanjsku ljepotu važno ono što unosimo u svoje tijelo. Tu na snagu dolaze suplementi namijenjeni za zdravlje i gustoću kose koji će donijeti rezultate kroz par mjeseci. 
Obratite pažnju da koristite šampon i regenerator za volumen i gustoću. Izbjegavajte one koji su namijenjeni za sjaj, hidrataciju i raščešljavanje.

 Za oblikovanje kose birajte pjenu lagane teksture ili sprej za volumen koji nanosite na korijen bez ispiranja. To je korak koji kosi daje teksturu i ne otežava ju. 

 Znate onaj osjećaj volumena koji imamo na moru dok nam je u kosi još uvijek sol? Zahvaljujući salt spreju u bočici takav efekt možete postići i kod kuće.  
I za kraj, nezaobilazni suhi šamponi, koji će čistoj  i glatkoj kosi dati teksturu, a kosa će i nakon par dana zadržati oblik i volumen. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @negin_mirsalehi

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno